Friday, May 29, 2015

Aktiviti Danish di Taska Si Comel

Assalam.


Awal minggu aritu perasan kat notice board ada tampal ni. Kesian anak i tau dah semangat nak pegi bomba, cancel pulak last minute. Taktau sebab apa. Dah la tarikh kat ctu pun silap. Miscommunication. Gulp. Balik ari rabu aritu teacher kata dah pegi pagi tadi. Danish dengan pakai selipar je, tshirt sukan pun tak pakai. Memang sume parents ingat pegi Khamis. Sudahnya sume yang dari Taska Si Comel KETTHA tak pakai baju sukan.

 Ni gambar masa gi Muzium Alam Semula Jadi tu. Satu ni je gambar Danish yang ada dalam fb Si Comel.

 Aktiviti pagi ni, belajar solat dhuha. Alhamdulillah.

 Danish depan 4 dr kanan.





Lepas belajar solat, belajar Iqra' pulak.

 Dah kenapa masuk tangan dlm mulut pulak bang?


 Kalau Danish kena panggil jawab kat depan taktau la boleh jawab ke tak. Haha. Caiyok2 abang! (Ni bukan gambar danish)
Ni pulak utk aktiviti minggu depan. harap2 tak lupa la nak bawak. Seronok pulak tengok ada macam2 aktiviti. Tak la budak2 boring.

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Mila Hilas said...

sy biasa selalu lupa nk bwk benda2 ni.hahaha...sbb baca dh awal2, esoknye mmg x ingat dh..ahaks..

Nurfaezah Abdullah said...

kindergarten learning memang fun hihi

saly said...

Seronoknya tengok danish..penuh je aktiviti taska dia.pengalaman dia tu ila..

♥TheOnlyFarah♥ said...

Seronok tgk budak2 solat ramai2 cmni...nampak comey jer semua..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah