Thursday, May 28, 2015

Spin Chopper dari Cosway Memudahkan!

Assalam.

Penah dengar chopper? Iols tak mampu nak beli brand tupperware yg harga RM100++ tu. *Pengsan jap* Ni beli kat cosway je RM18. Dari tahun lps nak beli tapi memannnnnjang takde stok! Haihh. Takde rezeki lagi gamaknya. Bulan lepas cosway wat offer lagi, harga macam yang aku cakap tadi. Tapi bila pegi habis lagi! Menangis ditepi bucu meja aku! Ok tipu! Haha. Last2 kawan aku oder dulu, kalau ada stok dia call.

Isnin lepas kawan aku dapat call kata dah bole amik. I is excited! Hek. Over sgt tau. Selasa barang dah dapat. Ok. Puas hati. Balik tu, senteng lengan masuk dapur trs. Haha. Senang betul kerojer takyah susah payah menumbuk dah. I is suka! Hak3.

 Spin Chopper dr Cosway RM18 sahaja!
 
 Size sama mcm brand tupperware. Ofimate aku beli yg tupperware punye. Tengok ktorg punye terus dia.............hurmmm.. Kali ni biar dia pulak yang menangis ditepi bucu meja. Hahaha.

 Tak kecik tak besar. Tapi jangan kaw sumbat penuh2 ye. Jahanam nanti. Lagi 1 jangan la harap dia boleh 'bekerja' sebijik macam blander. Ni ala-ala blender manja, gitu!

 Jangan sesekali letak penuh, sebab kawan aku punye dah terputus tali dia dek kerana dipaksa2 masa tarik tu.

Settled!

 Hasilnye jadi camni. Cili besar ngan cili api. Aku kasarkan sket sebab nak goreng kering.

 Ni la hasilnya, ayam masak bercili lauk semalam.

 Ni pekasam telur sotong. Tergoda ngan entry pekasam Julia lelaju aku order. Sedapppp makan ngan nasik panas2. Yummyyy.

Petang ni nak wat nasik goreng pulak pakai Spin Chopper! Hai Chopper, bersedialah kau berkhidmat mulai sekarang. Sila jangan macam2 ok?

7 comments:

syawalsimpsons said...

ko bikin la....ni buat aku terliuq nak membeli ni...senang gak...aku suke makan berlado gini

Nurzakiah Hanum said...

mudahnya nak order boleh

Nieyl said...

Menarik..

saly said...

Haishh tk boleh jadi ni dik ila.. kak saly nk beli gak aih jeles tengok huwaa.. tp kalu beli kat cosway tu ,tkde ahli bole ke hrga offer tu.. tak kira suatu ari nnti psti dpt..hihii

Fifi Nadhrah said...

untung la orang ade spin chopper.. mau aku order 1.. nak beli food processor tak mampu..

::EIDA:: said...

alaaaa nak beli jugakk. murah murah murah ! tapi nak beli kat sapeee HAHHAHHAHAA

♥TheOnlyFarah♥ said...

Color dia menarik.. Suka la.. Murah pulak tue.. Nk kena beli satu jugak nie,:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah