Wednesday, May 20, 2015

Hadiah Hari Ibu dari Abg Danish

Assalam.


Terharu tau bila pestime dapat hadiah Hari Ibu dari anak. Hasil tangan anak pulak tu. Sebak. Nak nangis pun ada. Dah besar anak haku! Patut la sehari sebelum tu cikgu tampal notis suruh parents bawak makaroni n tali tangsi. Ni rupanya aktiviti Jumaat lepas. Gelang dibuat dari makaroni. Rantai pun boleh sebab besauu. Hahaha.

Taska Si Comel KETTHA ni bagus. Macam2 aktiviti pulak ada sekarang nak banding dengan taska sebelum ni. Tahun lepas penah bagi kad raya kengkonon Danish la yang bagi. Siap pos ke rumah. Tapi aku tak penah update pun kan pasal tu? Kene buat entry throwback ni. Minggu lepas ada buat lawatan kat Smart Care. Ni pun nanti kene update sebab tak dapat gambar lagi. Fb Si Comel dr cawangan KETTHA tak masukkan lagi. Moa ngan PPj je kot yang ada gambar. Minggu depan ada lagi, pegi Jabatan Bomba pulak. Sonok la si abang bejalan sajo. 


Ni jadual lawatan Taska Si Comel

Arini Danish exam. Bgtau papa d. "Alah exam main2 je tu". Sedih tau hati mak. Takpe la. Kita doakan aje! Semoga Danish dapat jawap soalan dengan tenang. Dah mcm ank exam SPM kekdahnya! Wakakaka.

8 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

alahai...bestnya anak bagi ibu hadiah kan...banyak aktiviti baguslah..at least terisi dan berkembang otak anak²

Nurzakiah Hanum said...

sweetnya

Mila Hilas said...

alahai xsangka keciknye dunia..rupanya anak sis kat si comel ni ke? anak sy pon kat sini jugak.dpt jugak gelang macaroni ni hehehe... tp x perasan plak muka sis sblm2 ni kat taska...xpnh terserempak ek.hehe

Zee Suhaini said...

suka lettew maknya dpat hadiah..hehe

Diana Rashid said...

nampak nya kena la buat entry kad raya tu..nak sanagt tengok..heeh

saly said...

Wah bestny ila dapat hadiah dr ank2 sndiri ..terharu rse hati. kak saly bile laa leh dpt ni... sobs..!!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dalila,
untunglaaaaaaaaaaa
soka3

::EIDA:: said...

sib baik makaroni getah kalau tak mesti mak dapat terus makan HAHHAHAHHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah