Thursday, May 14, 2015

Farewell untuk Kak Ida

"Sahabat datang dan pergi..."

Intro dah sedih. Memang la kan. Mana kita pegi pun, kita tak kan kekal di situ. Sobs!

Kan aku ada bgtau kat entry sebelum ni yang kak ida dah nak pindah JP (Jab Perangkaan) Selangor. Memang sebelum ni dia dr sana. Mintak tukar sini, masuk bahagian ktorang tak sampai 2 tahun dah pindah Selangor balik. Tak larat nak ulang alik katanya dari Shah Alam. Mintak tukar sini kononnya nak mintak kuartes. Tapi nan hado! Kuaters Putrajaya sekarang memang paaaayaaahhh nak dapat. Ya ampun! Que sampai beratus2. Last2 kak ida terpaksa balik JP Selangor balik. Esok dah lapor diri kat sana.

Semalam ktorang buat majlis perpisahan utk kak ida. Sedih, sebab lepas Kak Linda pindah aku ngan Kak ida je..n Farah. Harap2 lepas ni dapat la jumpa lagi. Wlupun dah tak sebumbung tapi tetap seJABATAN. Mintak Kak Ida plisss jangan sombong2 kalau jumpa ok? -.-

 Me n Kak Ida

 Farah, Kak Ida n me.




Sepatah dua kata. Sebak
 Akhirnya gugur jgk! Sobs!

Kenangan dr KAMI utk Kak Ida.

Part paling sedih, montaj utk Kak Ida. Ktorg guna lagu Siti Nurhaliza, Terbaik Bagimu. Memang sedih!

Makan time!

Lepas makan, sambung amik gambar balik.

Buat Kak Ida, ingat ktorg kat sini ok. Kalau jumpa jangan sombong2. Kalau datang HQ jgn lupa singgah Tingkat 7. Semoga terus suksess di JP Selangor.

9 comments:

syawalsimpsons said...

selamat bekerja tempat baru untuk kawan ko ...

Nurzakiah Hanum said...

all the best for new place

Siti Rohaida Yusof said...

sedih la kan bila dah biasa bersama..harap lepas ni boleh la kalian berjumpa lagi..

Diana Rashid said...

janngan sedih2,.makanan banyak tu..kalau nangis2 siapa nak makan tu nanti..hahahaha

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Sedihnyaa..mesti so kind kak ida ni sebab ramai appreciate walau baru 2 tahun dapat bersama..do keep in touch ye Ila..

saly said...

Btol tu ila..teman datang dan pergi..sedih lak akk rse.. boleh rsa situasi ila skrg. Jgn sedih2 ye ila..

Fifi Nadhrah said...

wei.. bukan beratus.. beribu ko!!!!!!!
name aku ade la dalam 2ribu lebih lagi.. sesak napas bile ingat..

laki aku pulak.. minta area kl.. 500lbh lagi.. tapi dri bulan feb.. sampai hari ni.. bru turun 20.. tapi rumah macam die mintak.. kurang kan.. jadi lagi lame nak beratur..

::EIDA:: said...

terima kasih buat farwell untuk ida.. ehh silap Kak Ida hehehhehehe...

p/S kawan datang dan pergi. tapi kawan maya tak pergi pergii.. yee saya datanggggggggg hahahhaa

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dalila,
pertemuan da perpisahan adalah lumrah dunia
:)
semoga terus maju jaya tidak kira walau dimana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah