Tuesday, March 4, 2014

Selasa Sudahhh..

*tak tau nak buat tajuk entry apa (-___-)"

Assalam.

Semalam tak de mood sgt nak mengarang entry. Hihu. Minggu lepas kan aku ada update pasal cousin kawen. Sabtu aritu majlis bertandang sebelah lelaki kt Muar. Aku tak ikut. Family belah ktorg mak abah je yang pegi. Yang lain belah mak cik aku, Melaka. Ktorg pegi Kuantan melawat maksu papa kat sepital Kuantan. Dok hotel budget je. Later i update ok?

Gambar ni pakcik aku wassap.

Bukan mahen liplap liplap pelamin kaw!
 
Ngan majlis minggu lepas yang aku anggap cukup hebat, (sebab zaman aku dulu tak de pun camni *sedih*) belah lelaki ni lagi la berganda2 hebat. Dengaq cita Sultan Johor pun turun. Tapi penuh ngan adat n protokol la kali ni. Ye la, orang besau kann.

Ok la. Nanti aku datang melawat korang ye? Tunggguuuuu...

6 comments:

syawalsimpsons said...

catik baju kawen tu...

Nurzakiah Hanum said...

cantik

~MommyAqilMedina~ said...

Fuiyoo..memang lip lap sungguh..cantik!sultan Johor turun harus sangat grand kan..mesti meriah habis..hehee

Fifi Nadhrah said...

pelamin canggih.. boleh tukar warne!~

::EIDA:: said...

wahhhh ade darah kerabat kahh? ;))

Umi Qi said...

Fuhhhhhhhhhhhhhhhlamakkk...Umi Qi baca pun rasa cm bangga hehehhe yelah ada kerabat sultan johor turun tuh..perghhh mmg hebat lah D...tumpang sekaki vangga leh hahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah