Monday, February 24, 2014

Cousin's Wedding | Zura & Hakim

Assalam.

Selamat ari Isnin korang. Tak mau lemau2 yer. Kang ngan2 i pun lemau. Kekeke. Moh ler layan gambar sabtu lepas. Sepupu aku kawen kat Dewan Beringin Gombak. Satu kg turun kaw! Pakcik aku sewa banglo MARA kat PJ. Sume bekumpul kat ctu. Besau tau umah tu. Selesa sgt! Skang sofa pun dh tukar baru. Perabut2 lain pun dh tukar baru. Sebelum ni penah jgk dok cni masa makcik aku gi haji tahun lepas. Jom layan gambar masa kenduri.

Omei ngatt combination kaler ni kan? Pesal la aku tak terpikir dulu? *sigh*

Ni tempat pertama yang aku tuju. Ada Chocolate Fountain yeahh..

Arrghhh.. "No camera plzz"
( Kantoi pulakk mkn cekelat kan )

Me, cousin, sister

Kami ni suke sgtt selfie tau!

Ni guestbook corner. Yang bestnye, sebelun tulis, bole amik gambar dulu then dorg lekatkan gambar kt ctu, tulis! Ktorg pun ape lagikkk!!! Pree ok! <-- ni yang PENTING

Ni la kakak ngan spupu2 aku. Kecik2 tu anak dorg. Anak aku?? Ntah mana2 tah peginya. Ok gambar ni bole beli, harga RM2 je. Sape nak? Hahaha. Eh tapi siyes ni. Ktorg print sorg 1. Yang ni aku soh cameraman amik pakai nset aku jgk =p

Haaa.. ni anak aku. Bukan mahen sonok lagi pusing 1 dewan!
"Ko dah kenapa dikk tengok mama?"

mama danish

Dah dapat gula2 baru tau nak dok diam2!
Danish n Naufal a.k.a Nopal =P

 Love them deep deep.

 Ni la pak ngan mak pengantin. Pakcik n makcik aku. Ayah pengantin adik ayah aku. Plzz jgn pening. Hahah!

 Kete pengantin

Lepas Zohor cmtu pengantin sampai. Tapi kompang yang xsampai2 lagi. Lahaiii..sian pengantin berpoloh2.

Ni la zura, omei tak cousin i? Macam i tak? (PANG!!)

Omei sgtt baju zura. Zaman ahkak kawen dulu nan hado cmni dik non!

Haa.. ni yang paling tak leh blah. Hahaha. Time orang kompang bole plak Nopal join main skali. Siap ikut jalan tepi. Hahaha

Ni haa..dok depan skali. Konon2 macam dia plak yang lead kompang! Memang nak kena PANG! Kah3.

 MANIS

I tak melepaskan peluang tepung tawar. Amik berkatt (Ciss!!) Kah3


Persembahan silat masa pengantin makan. Danish bukan maenn suka!

Last but not least. KAMI.

Ok buat Zura & Hakim:
Selamat Pengantin Baru. Semoga Bahagia Hingga ke Syurga.

Till then,
Bai

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik sangat pelamin dia

syawalsimpsons said...

zaman kiter tak da baju grand2 macam sekarang...bila tgk rasa macam rugi tak buat gitoo gini kan

Zee Suhaini said...

kawin sekarang memeang meriah..
kalo ada cokelat fountain tu memang kejap jer la lesap..hahahaha berebut nak mammm..

~MommyAqilMedina~ said...

wahh cantiknyaa..dewan besar..pengantin pon comel dan sedara mara dalila pon happening..tahniah buat cousin ye..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah mmg meriah la.. tahniah utk pengantin yer..=D

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

::EIDA:: said...

ade coklat fountain jugak... hehehe... nk sewa mesin boleh roger ida! hehheee

Fifi Nadhrah said...

rase macam nak kawen lagi sekali.. hahaha..

Umi Qi said...

Hahahha danish pandai buat aksi ye dpn org nak kompang tuh hehehhe...budak2 mmg betul2 teruja tau tgk org kompang...anyway meriah betul majlis...dewan beringin tuh dkt dh ngan umah Umi Qi

Mila Ahmad said...

cantiknyaaaaa pelamin dia....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah