Friday, February 14, 2014

PIL berangkat mengerjakan umrah

Assalam.

Alhamdulillah. Selesai dah kursus 3 hari aku kt ILIM Bangi. Banyak sgt ilmu yang dapat. Nanti aku share kat sini sket ok?

Isnin tuari aku cuti. Mertua berangkat ke tanah suci. Alhamdulillah segara urusan dipermudahkan. Skang PIL masih di Madinah. Kita sama2 doakan urusan ibadat mereka dipermudahkan. In sha Allah.

My FIL n MIL


Masa kat airport tu ada la persembahan sempena raya Cina. Tarian naga pun ada. sempat la bawak Danish tengok kejap.

Ada la kot 5-6 persembahan. Danish siap bersila depan tu ngan abg2 spupu dia.

Bila kuar je naga, Danish dah tak tentu arah carik aku. Hahaha.

Bila naga datang dekat terus bangun larik. hahaha. Penakut~~

Spoil!

Hahaha. Mama yang excited nak tengok sebenarnya. Dah lama tak tengok. Danish pulak dah lari. Haihh.
 

6 comments:

syawalsimpsons said...

seronok danish tgk tarian singa erk....

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

mama_saly said...

alhamdulillah..semoga dipermudahkn sgala urusan mereka diana..amin.:)

Umi Qi said...

Syukur alhamdulilah...PIL nk kerjakan umrah...syukurrrrr....ehhh danish napa lariiii...umi Qi pun suka tgk naga tau hehehhehhe

Fifi Nadhrah said...

danish takut naga.. rasenye ufairah pon takut kot..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Semoga dipermudahkan urusan mereka kat sana..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah