Monday, February 17, 2014

Nak Photobook Free Lagi?

Assalam!

Hellooo..hai koranggg..aku xbizi. tapi aku malas nak up. Masa2 terluang byk habiskan utk pilih2 gambar. Kan aku penah up pasal free photobook kat sini. So skang ni adalah masa2 gelabah aku untuk wat keje last minute! Tu lahh kau dalila, TAMAK lagii. Amik sampai 4-5 (xingat dah) skang dh terkial2 nak wat. Satu ni dah selesai n selamat sampai dah pun.

Ok2 masa dah tak banyak ni, skang ni mydeal plak ade bagi free photobook. Kali ni dr pixajoy. Macam cantik je..macam comel je templete dia. So i amik lagii. Rugi uolss kalau tak amik. Pree tu! Aku amik la lg 2. Tamak tak? Tamak tak?? Hahah.

 6" x 6" Photobook Square With 36 Worth Of Pages

Nak Photobook Pree click sini ok?

Tak silap aku arini last day.

Kbai
 

11 comments:

syawalsimpsons said...

aku pon buat...tp sampai kat 3 setp tu...suruh bubuh voucher tak leh.invalid..tolong weiii

syawalsimpsons said...

aku pon buat...tp sampai kat 3 setp tu...suruh bubuh voucher tak leh.invalid..tolong weiii

Nurzakiah Hanum said...

bagus nie

Zee Suhaini said...

zee pon amik 4 ni tapi sampai sekarang takleh nak buat lagi..install pon kemain lama..huhu

::EIDA:: said...

ida dah. 4 jugak! HAHAHA

~MommyAqilMedina~ said...

nak jugakk...tapi yang lagi dua tu pun tak terbuat lagi..camana lah haih..heheee

Nad MamaZN said...

Bila free je mesti nak amik byk2..
Pastu dh tak terbuat, hahaha
Sama la kite pun =p

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Semalam sempat grab 4.. tapi bila nak buat tak tahu la.. =D

mama_saly said...

alaaa...terlepas laa..hehe.

Liza Razak said...

saya tak pernah buat photobook ni..teringin pulak nk buat bila baca entry sis ni :)

Fifi Nadhrah said...

kenape aku taktau yang ni? ko tak bgtau.. putus kawan 10 minit!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah