Tuesday, February 18, 2014

GA | SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE

http://lipslikesugar87.blogspot.com/2014/02/awesome-give-away-by-rara.html
Nak join klik banner ok?

Aku di tag umi Qi pasal GA ni. Minggu lepas pun ada terbaca kat blog rara pasal ni. Memang excited sgt nak join. Wahh menarik tertarik memang debomm la hadiah yang rara sediakan. Sape tak nak kan? Tapi kene jawab soalan ni dulu ok: 
 
kenapa korg suka barang murah?
Of course la i sukeee barang murahh. iolss sgt la cerewet. i akan survey dulu barang yang nak beli tu. cari mana yang paling murah. siap capture screen ok kalau barang online! dalam gallery fon dah penuh gambar2 barang online. kadang kan barang yang kita nak beli tu kualiti same je tapiii harga kanmahen berbeza sebab tu kita kena survey, kena pandai pilih.

pengalaman manis dgn online shopping?
selain menjimatkan masa, tenaga, n lain2 kos online shopping memang sgt2 memudahkan aku. tak payah nak tengok muka masam papa (opss), tak payah nak bekejar2 ngan anak. payahnye lahaii nak shopping ngan AdamDanish! mama ke sini dia ke sana! Last2 shopping ke mana anak ke mana. Sebab tu la mama suka shopping online. Kekeke. opss..tak menjawab soklan langsung ye? hihi. ok2 yang bestnye bila bayar arini esok dah sampai n kualiti barang sgt ohsem walaupun murah. lagi.. bila sume yang aku tanya, dijawab ngan penuh sabar.


TAG :




Like page MOMSMADNESSGARAGE - done
Follow n letakkan blog rara dalam bloglist - done (memang dah)

Like page penaja - done

Letak blog senyum-senyum dalam bloglist - done


  
GIVE AWAY boleh bermula pada harini

18 Febuari 2014 hingga 2 Mac 2014

PENGUMUMAN pemenang akan dibuat pada

6 MAC 2014

GA berlangsung selama 2 minggu sahaja!
Jom JOIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNN~

Hadiah menarik2 okehh.
 

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

diana said...

semoga berjaya..

Umi Qi said...

Hahahahhaha akhirnya nama2 yg Umi Qi tag dh berjaya join...tahniahhhh tau...ucap awal2 kalo menang...nanti kongci hadiah eh kikiki

::EIDA:: said...

semua masuk niii.. ida kasi chance lah korang menang! hihihihi

Fifi Nadhrah said...

ko tag aku? inshaAllah kalau rajin aku join.. ni nak update entry pon malas.. kahkahkah..

Fifi Nadhrah said...

ko tag aku? inshaAllah kalau rajin aku join.. ni nak update entry pon malas.. kahkahkah..

Cik Puan Rara said...

mekasih syg sbb join! hehehehe

~MommyAqilMedina~ said...

Good luck tau..best nya kalau menang..hadiah menarik..hehee

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Gud luck yer.. =D

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Blouse murah tapi berkualiti & cantik.
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/nak-cantik-menarik-ke-office-etc.html

Marissa Aesthetic said...

nak cantik? nak sihat? kunjungi laman kami untuk tips dan info berkaitan kesihatan anda. pakar rundingan kami sedia membantu.. http://marissaestheticshq.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah