Saturday, February 22, 2014

Game | Clumsy Bird

Assalam.

Citer yang utang Rabu kena citer next entry. Tak sempat nak 'mengarang' ayat. =p

Bukan la nak kata bizi sgtt. Takde pun. Aku dok bizi main ni pulak skang lps Candy crush stuck kat level 296.

Yeahh..clumsy bird. Korg main x? Tension kan kalau xlepas? Aku highscore takat ni baru 12.

K la korg. Tak leh nak pjg sgt. Aku update pakai nset ni.


4 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

X pernah lg main game nih..^_^

syawalsimpsons said...

aku dah tak leh install sebarang game dah, bahay, syawal ni alert semacam, dah sorok pon dapat carik, so senag, tak yah install, tak da la dier cr HP aku lagi

~MommyAqilMedina~ said...

Dah lama tak main game..huhuhu..takde masa kee?eceh..hehee

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Malas nk layan main games.. sbb takut bila dh tersangkut ssh nk tinggal.. satg duaplohpat jam asyik nk main jer.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah