Wednesday, February 26, 2014

# Wordless Wednesday #

Assalam.

Sebenarnya kisah ni bersambung dr kisah WW minggu lepas. Terlepas? Tengok kat sini ok? Jelezz tau. Suraya slalu tunjuk hasil keje Syawal kat taska. Danish tak de pun wat aktiviti cmtu. Tapi petang Rabu lepas papa tunjuk kat aku gambar ni! Hahah!
 
Cer korg carik mana cop tangan Danish.

Pestime kot tgk Danish punya hasil keje kat taska. Tu yang eksaited, tepek kat sini tu. Haha. Malam tu (yang gambar kat entry lepas) aku tunjuk gambar tu, tanya, mana tangan adik? Niii--sambil tunjuk yang kaler biru tu. Nasib baik betul. Kira dia ingat la tangan yang mana satu. Tapi tgk macam besar semacam pun ada. Haha.

# Aku ngan papa skang tgh berkira2 nak tukarkan Danish taska bawah opis papa. Tapi tak tau la cmana. Aku takut dia nangis plak ari2. Satu lagi papa cakap taska bawah opis tu sejuk sket. Korang rasa cmana? Danish nak masuk 2 thn 2 bln. Rasa2 dia nangis x antar taska baru. Tapi tuari aku ada tanya, adik nak skolah lain tak? Dia jawab, nakk..solah lain. I is PENING -___-''

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning

syawalsimpsons said...

kalo dier sendiri kata nak..tukar je la..kalo ko rasa ok ...N nampak perkembangan danish ok kat situ, stay je la...mana yg terbaik buat danish kan..mcm syawal dier susah nak menjawab bila tnya kan...at least danish jawab jugakkan...kikikikiki.

Fifi Nadhrah said...

ko tukar kan je.. inshaAllah die ok.. try tukar tetambah kalau die jenis suke berkawan.. mesti die seronok..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

::EIDA:: said...

warna biru tu ke? hekhekhek

Umi Qi said...

Sonok yer hantar anak taska dekat ngan tempat kerja suami....leh selalu jenguk anak kan

~MommyAqilMedina~ said...

Alhaii..dilema sungguh kan kalau cenggitu..hopefully Danish akan biasa nanti..api tapak tangan tu comel2 je..geram tengok..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah