Wednesday, March 12, 2014

# Wordless Wednesday # Terima Kasih Sahabat =))

Assalam.

Tak sempat nak update cerita balik kampung. Semalam jumpa fifi. Fifi bagi ni!! Yeahh.. Dapat kumpul lagiiii.

FM dari Gambang, Cameron ngan satu lagi tatau dari mana. Yang penting sume tempat yang dia jelajah macam yang ada citer kat blog share the love.

Anyway, TQ fifi. Ingat jugak kat aku. Semoga dipermudahkan bersalin nanti okeh. Kuatkan semangat. In sha Allah semoga berada di bawah lindunganNya ;')))

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam
selamat pagi :)

syawalsimpsons said...

alamak cantik la FM tu

syawalsimpsons said...

alamak cantik la FM tu

Fifi Nadhrah said...

patut suruh aku tengok blog.. malu aku.. hihi.. btw.. tq so much!~ takde ape pon yg aku bg tu..

Umi Qi said...

Murah rezeki dalila tau...sonok yer fifi bg hadiah...fifi ni baikkk...suka baca blog Umi QI gak hehehhe...sonok tau cm ni...kot2 ada rezeki kita jupe heheh

Mila Ahmad said...

bila kumpul2 jadi banyak best kan?

::EIDA:: said...

ida suka kumpul! selagi tak penuh peti ais takmo berhenti jalan. HAHHA

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam,

peti ais bunda pun dah penuh dah...yang terjatuh pecah2 pun ada..huhu..

#prayforMH370

Sheila Salim said...

Assalamualaikum dalila. wahh bestnya.. sheila pun suka kumpul FM.. lama tak berjalan, hihiii sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

diana said...

saya suka FM besar2 macam ni..heheh

~MommyAqilMedina~ said...

Wah bestnyaa..semua FM cantik2 n unik pulak tu..untang Dalila..hehee

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Farah pun suka beli FM kalau g jenjalan mana2..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah