Friday, March 14, 2014

Tahniah Fifi!!

Assalam.

Alhamdulillah. Semalam, 13 Mac tepat jam 12 tghari, sahabat saya Fifi dah selamat melahirkan bayi lelaki secara normal. Kaedah kelahiran aku tak nak citerkan kat sini. Biar fifi yang citer sendiri ok?

Gambar baby pun tak de lagi. Aku dah stalk fb dia semalam memang betul tak de. Masa call semalam, Fifi cakap biar surprise. Haha. Korang tunggu ye? Tapi siyes, rase happy, nak nangis, spechless sgt dengan cara kelahiran anak ke 2 fifi tu.

Ok la. Nak turun beli makanan. Bai.

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. fifi dah bersalin? alhamdullilah. ufairah dah jadi kakak. bestnya. tak sabar nak tengok anak kedua fifi. hihi selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

syawalsimpsons said...

tahniah buat fifi

~MommyAqilMedina~ said...

Wah..tahniah buat Fifi..sama birthday dengan husband aida..hehe

Umi Qi said...

Tahniah fifi...rinduuuuuuuuuu dia sgt...sbb fifi nih rajin komen blogger...mesti baby dia omey sgt...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Tahniah buat fifi..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah