Thursday, September 3, 2015

Mandi Manda @ Dataran Gemilang, Presint 4

Mula ingat nak update pasal Sukan Tahunan Danish, tapi bila mood MALAS dah datang, apa yang terlintas je rasa nak tulis. Pasal sukan tu citer lenkali. Ni nak citer pasal aktiviti minggu lepas. Tak plan pun nak bawak Danish mandi kat Kolam Dataran Gemilang Presint 4 tu. Lepas aku wat nasi lemak pagi tu terus ajak papa d pegi. Siap masak sebelum pukul 9 tapi dekat kul 12 baru kuar umah. Masa tu matahari dah terpacak atas kepala. Tapi nasib baik la kolam ni tepi bangunan ofis KPKT, KKLW (lagi satu ape ntah) so terlindung la sket.

 Wlupun panas, happy dapat mandi. Angin kuat ok wlupun panas terik.

 Siap bawak bola nak main. Tapi tak bole sebab angin kuat sangat.

 Bawak bekal nasik lemak.

Bekal untuk Darwish. Nasi+Carrot+Brokoli.

 Siap berkelah kat tepi kolam. Masa ni Darwish naik ruam satu badan sebab tu bukak baju dia. Ruam panas. Sejak lahir dah 3 kali kena. Kulit sensitif sikit tapi alhamdulillah takde la sampai eczema macam Danish.

Tengah Danish seronok mandi, abang ipar call. Ada something yang buat ktorg senyum sampai telinga. Jeng jeng jeng. Next entry aku citer ok? Ada keje sket. Bai!



Oppsss..


Kasik teaser sikit la..

"Hai semua..jumpa next entry ok?" Hiks!

 

6 comments:

Diana Rashid said...

gambar last tu kenapa mama buat gaya kaki itik tu,,trend ye??muncung itik dan berlalu sekarang trend kaki itik..ekekekke

saly said...

Sama lah dgn solihin sllu j naik ruam panas..merah2.musim panas gini sma lh sllu buka baju kalu x duk diam nangis
Aik ila ape yg something tu..hihihii

Nabihah said...

Seronok dapat mandi manda dgn family. Kalau ruam, hmmm... anak akak ada alergik apa2 ke? Mungkin tak tahan panas2 kot hihi :)

Fifi Nadhrah said...

bestnye dapat mandi kolam.. ufairah lame dah tak mandi kolam dekat putrajaya..

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Wahh seronoknya..dapat bawak2 anak berkelah lagi..mesti Danish happy sebab dapat mandi kolam tiap2 minggu..best best..hihi

Nora Karim said...

bestnya mandi manda sambil makan2... mmg santai sangat! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah