Monday, September 14, 2015

Happy Monday! I'm Back!!

Alhamdulillah.

Lebih kurang 12 tghmlm (Sabtu) ktorg selamat sampai kat rumah. Flight delayed setengah jam. Which is patutnya naik 8.20 malam tp kul 8.50 baru fly. Fly pulak amik masa sejam suku yang sepatutnya dalam sejam dah boleh sampai.

Opps! Lupa! Tau tak aku pegi mana? Hikhik. Buat yang tak tau, aku ke pulau yang terkenal dgn lagenda Mahsuri. Mana lagi kalau bukan LANGKAWI, untuk yang ke sekelian kalinya. Huhu.

Tapi kali ni pegi, nak kata frust, tak baik pulak. May b bukan rezeki ktorg dapat jalan puas2 kat sana. Sampai je kat bumi Langkawi lebih kurang 2 petang 9hb aritu kami disambut dengan ujan lebat. Flight terpaksa berlegar2 kat atas sebab tak leh nak turun cz ujan lebat. Mencabar kan? Aku dah cuak kot! Hahaha.

Ok. Nak meeting ni. Nanti aku citer panjang eh. Nak tapis gambar2 dulu bukan sume bole masuk cni. Ok bai.

Blanje gambar satu!

Gambar by Adam Danish. Nasib baik nampak mata mama. Haha!

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

morning
singgah isnin

saly said...

Alahai bru k.saly tau ila bcuti mana..langkawi k.saly blom bkesempatan nk smpai.kedah dh pi,lgkawi blom ade rezeki nk jejak..insya Allah..nak jugak tu..sob.!
Comel je pic abg danish ambik tu..

Nieyl said...

Salam singgah dari nieyl :)
DMelawat blog sambil klik² :)

Mila Hilas said...

hehehe pndi plak abg adam amik gmbr

Nora Karim said...

langkawi?! bestnya... saya last pi langkawi masa sekolah menengah... hahahahah punya la dah lama tak pi... huhuhuhu

Zee Suhaini said...

kena naik flight terus rasa kecut perot..
time ujan plak tu memang tawakal jer la kan ila?
takpe la, atleast dapat gak bercuti..

Julia Johari said...

Mencabar juga ye waktu berlepas tu hujan lebat ye dalila, sana jerebu teruk tak

Fifi Nadhrah said...

selamat sepanjang aku di udara tak pernah jadi macam ni.. kalau jadi risau jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah