Thursday, May 29, 2014

Frustrated!

Assalam.

Rase MALAS gila nak update entry baru. BESARRR betul KEMALASAN aku. Apa kes? Haduh. Entry Melaka dah bape kali aku simpan masuk draft balik. Upload 1 gambar, terus rasa nak termuntah. Aku tutup terus! Bertabah la wahai hati. ;'(

Aku nak ngadu kat korang, photobook yang aku wat 2 bulan lepas special edition pasal travel kami anak beranak dah musnah! Agaknya tu yang wat mood aku tingtong. Dari semalam lagi! Nak dijadikan cerita, aku buat 2 bulan lps dah nak abis kot, dalam 5 pages last pakai pixajoy yang free haritu. Minggu lepas aku tukar pc baru. Aku dah coopy folder yang ada suma projek tu. Tapi orang bijak lagi pandai, buat kerja memang tak nak tanya dulu kan? Haihh-->menyesal sendiri! Aku ingat ngan copy folder tu apa yang aku wat akan save! Macam hampeh! Nak pengsan aku bila bukak balik, tengokkk...ZERO! Zero ok!! Dah la skang ni aku malas gila plus kerja makin bertimbun. Aku rasa nak NANGESSS!

Tapi pagi tadi buat hati aku sedikit terhibur. TQ si penyampai khabar gembira! I lapp yuuu. Huhuhu. Apa kes?? Ini ada kaitan dengan apa yang akan aku wat Sabtu ni. Tunggu ya! Kalau dah tak sabar sangat bole add i kat ig @dalila_hijabwardrobe atau fb @Nur Dalila.

9 comments:

Zee Suhaini said...

sama la kita..tgh malas gak nak wat entri ni..
yang pixajoy tu, kita plak xleh nak redeem voucher..tak tahu la ape silap..rugi jer rasa..penat dok buat sampai dua buku tapi last2 terkulai takleh redeem..choiii

Julia Johari said...

Oh my....mmg kalo kita save dlm pendrive all the doc about photobook mmg x boleh...so bila dh buat kt pc tuh buat sampai habis....alaa rugi yer dah buat elok2 bila bukak xd langsung...jgn putus asa...buat lg...belajar dari kesalahan...julia pun nak sampai 9 photobook pun merangkak jatuh bangun...sekarang dah x amik tempahan photobook dah...x sanggup sbb kejenya remeh....dan org nak harga murah sgt...so x berbaloi la...so buat kerja lain...buat iklan perniagaan lg syokkk....

Nora Nasran said...

awat jadi lagu tu dear. hehehe ummi pon same jugak.. dlm draf penuh ntah bile nk publish xtau lah. heheheh

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Sabar k.. slow2 buat balik..=D

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Sabar k.. slow2 buat balik..=D

Diana Rashid said...

Alamak..sayang nye..dah la nak buat tu makan masa..

Azhafizah Md Nor said...

kadang² jadik camtu memang nak nangis je rasa kan..bertabahlah kena mulakan semula

Fifi Nadhrah said...

aku jenis buat kat photosop save jpeg.. da siap nak hantar baru masukkan semue.. sedih pulak aku bace cerite ko..

~MommyAqilMedina~ said...

Wuwuwuw..sabar jelah ye Dalila..aida punya photobook pon tak menjadi..sakit hati..huhuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah