Monday, May 5, 2014

Blog Makeover ;D

Assalam.

Ehh..ehh ehh..leklu..leklu.. betol la blog aku ni. Hahaha. Nampak? Nampak? Poyo tak iteww? Kah3. Alhamdulillah blog telah berjaya MAKEOVER ;')))

Terima kasih pada yang bg idea kat sini haritu. Tapiii i bukan aje tukar header. 1 blog berubah wajah. Kekeke. A big TQ to fiza dr blog sihatimerah jambu. Memang SUPERB!! Korang kalau berminat bole contact fiza ok?

TQ fiza sebab tahan melayan karenah ahkak ni. Hihi. Nak hitu nak hini. Dalam masa sehari je tau sume SIAP! Pantas yuu. 

Ok la korang. Letih semalam pun tak terubat lagik. Buat yang fren kt fb n ig tau la aku pegi mana weekend lepas. Nanti aku update kat sini ok?

Ni budak yang menangis masa antar taska pagi tadi. Pfffttt. Dah upah mandi swimming pool pun xjalan jugakk. Adoii.

9 comments:

Zee Suhaini said...

cantik..nampak lagi kemas..

Nurzakiah Hanum said...

cantik

ZazaMyMoon said...

dah ku hagak.. ini mesti kerja budak Fiza tu.. hahaha Fiza punya artwork mmg tak dapat dinafikan.. dia mmg pandai makeover..

Diana Rashid said...

kerja tangan fiza memang yang terbaik..kerja nya kemas..

Nad MamaZN said...

waaa p bercuti ek? best best..

p/s: nayli ok je masuk wayang. 15 minit awal dia tgk, pastu tidooooo je. 15minit akhir baru dia bgn.

::EIDA:: said...

patut nampak berserii seriii.... acam comel je. acam cantik je.. hehehhe

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wow berseri2 aih rumah baru depa.. =D

~MommyAqilMedina~ said...

ceria je blog baru ni..aura happy dah menjalar mata..hehee..cantik!pandai deco..hehee

Azhafizah Md Nor said...

same² kak..seronok bercuti, take your rest first :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah