Friday, May 23, 2014

Satu entry macam-macam cerita..

Assalam.

Huuwwwaaa. I nak nagesss yuu. Kebizian to the MAX! Bukan bizi apa, keje bz jugak. Banyak benda aku nak share tapi masa macam tak mengizinkan. Aku tengah dalam proses mencantik2 kan blog online bisnes haku. Upload gambar bagaii. Haduhh. Lemah semangat denn. Dengan Fan Pages fb tak settle lagik. Haduh (lagi skali). Tapi takpe, untuk mencari sesuap rezeki (mihmin) akan ku usahakan. Nanti korang bole tengok klik bawah ni ok? Kalau sudi follow la yer. Peliss. Hikhik. Sayyyyannnggg korangggg!!



Lagi satu, aku tak sempat lagi nak tulis pasal review hotel kat Melaka haritu. Kelmarin aku ada tengok kat Groupon ada offer hotel tu. Tapiiii siyes besttt. Korang tak kan menyesal. Murah pulak tu. Weols tak dapat pun harga tu dulu.

Avillion Legacy Hotel Melaka 
Korang cari kat en groupon hotel ni yer. Memang terbaekkk. Bfast pun bole makan macam2.

Aku nak cerita pasal Danish kat taska. Tapi 2 minggu lepas henset kesayangan aku hang banyak kali (tensi) sampai paksa aku format 2 3 kali. Gambar pun ntah mana2 hilang. Mintak2 la ada save kat laptop kat umah (aiseyy). Tapi uols, i dah ada pengarang jantung yang baru ok. Hikhik. Bye2 note 2! Apa2 pun jasa anda selama ni tetap dikenang!! 

Bai korang!

Sori. Masa tak mengizinkan!


8 comments:

nor nazliana said...

wah dh buka on9 shop nnt buat promosi taw hahaha..

::EIDA:: said...

fuyoooo beli hp baru ehhh ehhh ... review sikit kekkekeke

Julia Johari said...

Haaaaaaaaaa...ada pengarang jantung yang baru...meh sini nk tgk hehhehe

Diana Rashid said...

sila tayang pengarang jatung yang baru tu..kami nak tengok..;)

Fhatin Amelia said...

wah wah maju skarang hihi

Nad MamaZN said...

mmg betul bz to the max ni! ;)

~MommyAqilMedina~ said...

wahh..dah dapat hp baru..nanti update lagi tau..pasal Avillion tu memang nampak menarik..hehee..Tudung2 tu pun mengancam..nanti aida visit ila pny online shop k..

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya hotel tu..harap dalam cantik jugak kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah