Tuesday, May 20, 2014

Minum Petang @ Cendol Durian Borhan, Dengkil

Assalam.

Korang gi mana weekend lepas? Pegi tak tengook Redbull Air Race kat P6 tu? Aku tengok dari atas PICC je. Tak yah beli tiket mahal2 pun dapat jugak tengok. Tapi 2x pusing PICC tak de parking. Tengok dr dalam kete je. Jadilahhh. Hak3. Last2 ada helicopter nak landing. Dok kat ctu je la bg Danish tengok. Bukan mahen excited! Lepas tengok Redbull Air Race dari jauh, weols pegi sini..

 Cendol Durian Borhan

Ala-ala Old Town White Coffee pulakk. Siap kena tulis order nanti dorg collect.

Cucur Udang - marbeless, garing, sos pun enak bangatt.

 Keropok Lekor - Sedapp sebab goreng panas2 sama jgk dengan cucur udang tu.

Ni aku punya. Cendol biasa je sebab aku tak makan durian. Ntah nape, tak kena sebenarnya ngan tekak aku tapi aku pelik tengok orang makan bukan main lagii. Cendol buat sendiri. May b letak dalam freezer kot jadi macam cendol ais. Ngilu gigi! Haha. Gula pun rasa macam lain macam. Pendek kata, tak kena la ngan tokak den ;D


Akhir skali, jantung hati i. Macam2 perangai pulak skang ni. Haiihhh.

# Entry pendek. Bz sket skang ni. Nanti aku BW korang ye. Bai






11 comments:

Julia Johari said...

Danish...bila nak jumpa auntie julia ni...duk dekat je ni pun...amboiiii pekena cendol naa...sedap yg amat...pagi2 baca haishhh berkeroncong perut hehhe...sihat tak mama dalila ni...entry semalam tu sebenarnya nak publish hari ini...tp ter publish semalam...tu yg kata2 tak sama hahahha

syawalsimpsons said...

aku penah tgk kedai ni...

Zee Suhaini said...

baru berangan nak pi makan cendol...skang ni asyik ujan jer kena hold dulu..tunggu panas ting ting baru gi terjah..

::EIDA:: said...

sedap ehh cendol situ? ramai je yg update ..... ida tak sempat ke sana pun.. semata mata nak makan cendol, mmg hubby ida boooolayaaaannn HAHAHA

::EIDA:: said...

sedap ehh cendol situ? ramai je yg update ..... ida tak sempat ke sana pun.. semata mata nak makan cendol, mmg hubby ida boooolayaaaannn HAHAHA

Nad MamaZN said...

kitorg penah try cendol borhan kat kuala selangor tu...

Fifi Nadhrah said...

dalila.. cantik rumah baru ko.. aku nak jugak.. hahaha.. lamenye tak belek2 blog.. jeles..

tak sedap ke sedap cendol tu?

Diana Rashid said...

sayapun lebih suka cendol biasa.tak suka ada campur durian ke apa..tapi saya makan je durian..

sedap nampak cucur udang tu..

~MommyAqilMedina~ said...

Nampak menyelerakan makanan kat situ..mesti sedap sebab nampak cendol seketul..hehe..aida suka makan cendol dengan pulut..terus kenyang lepas pekena semangkuk..hehehe

Anonymous said...

gie ex ajak pon........

Azhafizah Md Nor said...

sedapnye cendol makan musim panas ni kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah