Monday, May 12, 2014

Happy Mothers Day ;D

Salam Isnin blogger!

Aku rasa belum terlambat lagi kot utk ucapkan Selamat Hari Ibu utk semua Ibu2, Mama2, Umi2, Mummy2 sekalian. Yelahh, hari2 pun hari ibu ken kenn?

Malam sebelum Hari Ibu tu ktorg 1 family celebrate kat 1 kedai makan ni kat Kg Baru. Tapiii entry akan menyusul nanti. - Ok, wat masa ni dah utang banyak entry. Entry Melaka aritu pun dah ke laut. Haila masa, kenapa la kau sgt mencemburui aku?
 
Ok la korg. Jap lg In sha Allah aku dtg melawat. Bai.

 Kek utk Hari Ibu dr @sweettoothville (IG)

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam singgah pagi...:)
sory minggu nie bz sangat2

Julia Johari said...

sedap yer kek tu mama dalila....kemainnnn byk coklat bulat2....selamat hari ibu ye mama dalila...semoga mama danish senantiasa cun selalu...suka sgt kawan ngan kamu...sbb kamu peramah hehehhe

syawalsimpsons said...

sedap tu ..aku tau kek ni tok mak ko...tp mesti korang adik beradik yg makan sampai abis kan..hahahhah...

ZazaMyMoon said...

happy mothers day dearie!
cake tu sgt2 ohsem..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Fuhh melting tgk kek...sedap tue..btw happy mother's day buat kita.. yeayyyy tepuk tgn sama2...=D

Nad MamaZN said...

uiyoooo nampak menarik
mesti sedap ni

::EIDA:: said...

selamat hari ibu to u too.. doakan ida menjadi ibu jugaa ;))

~MommyAqilMedina~ said...

wAHH KEK sEETOOTHVILEE!!memang nyummy sungguh..tapi agak pricey jugak kan..kalau sedap apa salahnya kan..haih..kalau aida dapat kek ni memang sorang-sorang je habiskan..hehee..

Selaamt Hari Ibu Dalila..

Azhafizah Md Nor said...

wahh sedapnye kek tu..seronoknya jadi ibu kan.. :)

Fifi Nadhrah said...

macam sedap je kek tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah