Thursday, June 5, 2014

Food Review : Teaser

Assalam.

Alhamdulillah.

Pertama2 nya nak ucapkan berjuta2 timer kasih buat julia yang sudi invite ahkak ni attend event kali ni. Betul2 tak sangka yuu. Nak bgtau i blogger suam2 kuku pun i malu. I tak suam langsung pun. Hukhuk. Tapi rasa terharu sangat sebab dapat join sesi food review ni.


Entry penuh akan menyusul.

Sori sgtttt. Kebizian tahap melampau.

10 comments:

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya

Julia Johari said...

Sama-sama dalila.... :)
Laaaaa baru semangat nak baca rupanya teaser jer hahhahaha julia x karang lagi ni...sbb jadual iklan pack sangat...nanti tggu giliran baru publish hhehhe

Khai♥Rin : anies said...

lapooooo

Mahamahu said...

Best lah review kali ini sebab bukan sahaja dpt makan sedap2 tapi dapat kenal blogger best2...

::EIDA:: said...

ida hari tu ade cf, kalau tak kite leh jumpe kan kannn hehhee

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah bestnya..tak sabar tunggu entri penuh.. =D

Fara said...

salam kenal dalila. sama nama ngan baby saya :-)

Azhafizah Md Nor said...

lapar pulak tengok menu tu.selamat menreview ye kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah