Tuesday, June 17, 2014

Mood Family Day ;')

Assalam..

Minggu ni aku bz sket. Sabtu-Ahad ni bahagian aku ada wat family day kat PD. Iolss ngan rela hatinya memilih utk bertanggungjawab dalam urusan 'hadiah'. Pastu ingat, kena beli hadiah je, memang suka la beli2 hadiah ni. Tapi lupa kena settlekan A to Z. *Pengsan* Nasib ada 2 pembantu yang sudi tlg. Hikhik. Aku xkesa sangat nak wat benda2 camni, aku suka je! Kalau tak, tak kan aku sendiri yang offer, iye idok? ;')


Antara yang menunggu utk dibalut. 1-1 ok. Hadiah lucky draw. *Pitam*

Ni yang dah settle, hamper untuk game petang Sabtu nanti.

Yang tengah diusahakan. Cepat la siap.. Dah nak termuntah dah tengok barang2 ni. Hukhukhuk.

Ni sume gambar pagi tadi. Tapi skang ni sume dah settle. Alhamdulillah. Tinggal nak letak riben je. Pffttt *Lap peluh* Selagi tak settle sume sampai acara abis selagi tu xlapang lg rasa dada ni. Harap nnt sume dapat berjalan dengan lancar. Yehhuuu. Danish dah tak sabar nak mandi swimming pool tu!

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Zee Suhaini said...

bab balut membalut ni la yang malas tapi hadiahnya nak..heheee..
banyak tu..

syawalsimpsons said...

PD KAT MANA JE...BEST LA KO YE...TEMPAT AKU JARANG2 BUAT

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh seronoknyaa..hadiah pon meriah..happy family day Dela..nanti update lagi eh..nak tengok kemeriahannya...hihi

Fifi Nadhrah said...

patut tak turun lawat aku.. untuk aku ade? best r bahagian ko..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

semoga berjalan lancar nanti..=D

::EIDA:: said...

ida tak sukaaaaaaaaaaa baluttttt hadiahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kekkee

aKuLyNda said...

ceh..bukan mama dia ke sebok nak swimming

Julia Johari said...

Byk betul persiapan ye dalila...tp menarik sgt tgk hadiah ehhehehe....

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, sheila tak reti balut hadiah. leceh dan tangan tak kreatif. ahhahaha

Azhafizah Md Nor said...

seronoknya ada family day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah