Friday, April 25, 2014

Women and Accessories.

Assalam.

Hai korang.

WANITA dan Aksesori memang tak dapat nak dipisahkan kan? Aku dulu sebelum kawen pakai la jugak segala aksesori ni. Tapi skang ni, dah ada anak memang payah la. Anak dok tarik2. Masa Danish kecik lagi la. Aku bukak segala barang kemas yang aku pakai bila satu hari tu aku prasan lepas mandikan dia abis berbirat badan kena gelang. Hadoii.

Skang anak dah 2tahun, dah bole mandi sendiri (ok, tipu!), aku dah start nk carik2 aksesori nak pakai. Aku suke bracelet. Tapi yg simple je. Yang banyak juntai2 tu pun ok je. Pakai ikut kesesuaian majlis. Ngeh2.

Tadi tgk kat website ZALORA. Macam2 hado. Ade byk aksesori dr barang kemas, sunglasses, shawl, spi la ke brooch. Cantik2 hoii.

Suke sgt bangle ni. Simple je kan..? Tapi cantekk.

Siyes suke yg ni. Kena la pulak ngan tema raya thn ni. ;P

-Rantai-

 -Brooch-

Macam2 aksesori lagi ada. Bole tengok kat link bawah ni yer:


9 comments:

ZazaMyMoon said...

kat zalora mcm2 ado..
boleh shopping all under 1 roof.. suka suka suka ;-)

Nurzakiah Hanum said...

cantik kan :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. cantiknya.. lama tak beli perhiasan diri camni. hehehe ~~~

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Cantik2 la semua.. Eh sep sikit color tema raya kita tahun nie sama la..hehehe

Nurfaezah Abdullah said...

fae tak berapa suka pakai accessories :p

Sylarius Yusof said...

Macam-macam aksesori ni la yang menjadi faktor mengapa wanita bersiap makan masa yang lebih lama berbanding lelaki. Hehehe

Liza Razak said...

suka bracelet kat gambar no 2 tu...nampak cute je :)

Diana Rashid said...

kalau tengok kat zalora boleh tak sedar masa terbuang berjam2..heheh

Nad MamaZN said...

cantek2 semuanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah