Monday, April 28, 2014

Mini Reunion @ Wedding Farida Fatima

Assalam.

Sabtu lepas aku attend wedding kawan skolah dulu. Dapat la jumpa kawan2 lama yang dah sepoloh taon tak jumpa.  Aduhaiii. Rindunya kat dorang sume. Walaupun selama ni dok aktif dalam group wassap je. Tapi tak ramai yang datang. Sume jauh2. Wedding kat Kajang yang berdekatan je dapat pegi.

 Ex-classmate yang make-up kan. Adek sendiri tak nak tebal2. Ok! Adek sgtt comeii. Oh! Farida ktorg panggil adek dr skolah lagi. Sebab kecik. Kot? Hihi

'Selamat Pengantin Baru Farida & Arif'

Antara yang datang, kiri Mastura, Mimi, me n Shada.

Ohsemmm!!
Present ni ktorg share ramai2 dalam temporary group wasap. Mintak Shika belikan. Hadiah dr Aino Living Store.

Balik tu singgah Tesco bagi si bujang ni main game.

Ko mampu pegi Tesco berbaju kurung? Hahaha.

Selamat pengantin baru buat Farida & Arif. Semoga Bahagia hingga ke Jannah.

Entry pendek. Ok lah korang. Ada keje nak buat. Nanti aku datang melawat ye!

Bai.

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)
CANTIKNYA PENGANTIN

syawalsimpsons said...

adoi lama tak jumpe adekkan..tah dier egat ke tak kat aku..hahahhahahha

Umi Qi said...

Mama dalila cantik ar pakai baju kurung biru ngan tudung tuh...sgt kena...nampak terserlah...hehhehe

Liza Razak said...

cantik mekap pengantin..nampak natural tp sweet gitu :)

Diana Rashid said...

kulit pengantin cantik nye..:)

ZazaMyMoon said...

hahahahaha x mampu nak gi tesco pakai baju kurung.. ;-)

Nad MamaZN said...

pengantin simple je but nice n sweet ;)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. barakallahuma fikum buat pengantin. simple je tengok majlis dia ~~~

::EIDA:: said...

ida pernah habis kenduri tak tahu nak pergi mane,, terus g alamanda pakai baju kurung kenduri sekalii.... hikhikhik terasa mcm #perempuanmelayuterakhir sangat! HAHA

~MommyAqilMedina~ said...

cantik sangat pengantin..less is more..make up pon natural je..hehee..Kajang dekat rumah mak aida je..Tesco tu pun selalu pergi..hehee

Pha Is said...

selalunya tempat yg paling mudah buat reunion, masa kenduri kahwin la.. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah