Tuesday, January 28, 2014

Rayyan (4) & Mia (3) Birthday Party -- Mickey Minnie Mouse Theme

Assalam!

Sabtu kan aku pegi sini. Ahad plak ktorg dapat 2 invitation to besday party. Tapii sedey dapat gi satu je! Sorang anak bff aku yang aku kenal dr kecik lagi--Nadia, kami membesar bersama. Sorang lagi anak officemate yg jugak sorang blogger fifi! Ampun babe, xdapat datang besday ufairah! Tahun depan peliss buat lagi!

Invitation card dari ibu ufairah, fifi.

Ni pulak invitation card dari mama rayyan n mia--Nadia. Nadia buat utk 2-2 org skali.

Wahh..hebat la hgpa. Besday skang pun ada invitation card! Dolo2 aunty kawen je ada invitation card ;'(

First, sori beribu2 lori utk ibu ufairah sebab tak dapat datang. Tapi aku dah bgtau dh sebab2 xdapat attend masa ibu ufairah call semalam. Kita tunggu update dr ibu ufairah pasal party ni okeh! Aku dah tgk gambar kat fb, tapiii xpuas. Nak tengook kat blog jugak!!

Ok, citer pasal besday rayyan n mia, aku gerak dr umah lps Zohor. Sampai je dah ramai dah orang. Kawan2 mei--papa mia rayyan may be! Mak abah kakak2 aku belum sampai lagi. Wat muka xmalu je, duduk trs amik makanan. Yang Danish sibuk nak belon.

 Oh ya. Sebelum masuk umah ada guest book corner. Omei ngat!

 Tema : Minnie Mickey Mouse!

Ada cupcakes, cheesetart, apam warna warni, coklat fountain pun ada.

Coklat yg comei lote' ni dari Balqisyia's Choc Shop. Ohsem sgt!!

 Rayyan n Mia potong kek.

Last, sebelum balik amik gambar ramai2 dulu. Family aku je penuh umah Nadia. Hohoho!
Oh, Nadia yang pakai shawl kaler merah paling kanan skali.


Konyang gila! Aku makan mee, soto, cheesetart, kek, coklat lagii. Sume benda yang menggemokkan. Hancur diet aku! Timer kasih tuan umah! Tak sabar nak tggu update dari ibu ufairah pulak. Sure meriah jugak. Nak kipnap gambar dr fb fifi macam kejam plak. Tak pe. Kita tggu je ok?

Untuk ufairah, mia n rayyan, aunty doakan korang jd ank yg soleh & solehah, yg mendengar kata mak & ayah. Moga korang membesar dgn sihat dan bijak. Muahh muaahhhh..

6 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ziarah dari bunda...

semoga kalian membesar sehat , cerdik dan moga menjadi anak yang taat ibu bapa dan soleh solehah...

aamiin

Fifi Nadhrah said...

takpe la.. aku paham.. tapi masalahnye.. aku takde gambar cantik pon.. hari tu kelam kabut sangat.. nanti la aku cerite,,

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Ooo satu ofis ngn fifi rupanya yer.. happy birthday buat anak2 mereka yer..=D

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Ooo satu ofis ngn fifi rupanya yer.. happy birthday buat anak2 mereka yer..=D

MaMaMiaRaYYaN said...

meh...meh....promote si tudung merah nmpk...malu oiii....klkr lak gmbr ak.....okok....unty...tq dtg....tq doakn ank2 mama.....amin.....~~

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh memang meriah sangat tengok-tengok gambar suma..Makanan pon penuh satu meja..hehe..mesti sedap belaka kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah