Wednesday, January 22, 2014

Jalan-jalan @ i-City

Assalam.

Kisah bersambung dr entry lepas!

Malam macam yang dirancang ktorg pegi iCity. Malu nak citer! Kitorg sesat tau! Hahaha! Lawak2. 2 kali pusing xparasan plak jalan masuk ke iCity tu. Pdhal kalau ikutkan kat pamplet hotel 3km je ke icity. May be sebab gelap *ok, alasan*.

Dari dalam kete Danish dah excited bila nampak lampu2. Mama Danish lagi la excited! Hikhok! Dah lama tau nak pegi, tak pegi2! 1st n last pegi masa mula2 bukak dulu. Skang memang dah lain arr. Dulu xde snowalk, xde red carpet, xde umah antu kejadah ke. Pegi nengok lampu semata, balik! Haha!

Mulut ngomel tu asik la cakap,
"Uhh..antinye.."
"Cantik la"
"Woww..cantiknya"


Ni bukan gadoh, nak suh pandang camera pun payah!
Camana mama nak masukkan dalam blog?! Haiiyaa.. Haha!

Danish & papa. Haa.. ni ok plak. Siapp peace lagik!

K.A.M.I..bestfriend!
*touching*


Fine!!
*peace tapi xtoleh*


tengok la mulut kepoh mama. Hahaha


Sebelum balik ktorg naik ni


v


v


v


Masa ni mama la paling happy. Lama weyh xnaik benda ni! Skali skala jadi budak2 apa salahnya kan? Senangg je! Jadikan anak sebagai alasan! Cornfirm dapat naik! Hahaha.


Pagi ktorg bfast kat Hailam Kopitiam. Bukan la buffet yg mewah2 tu. Hotel ni pun hotel budget je. Ade set2 yang kita bole pilih. Disebabkan ktorg dok family room, maka utk bfast ktorg dapat 4 voucher. Dapat la amik 4 set makanan. Sedap2 jugak tp xsempat amik gambar sume dah ngap =p


Dah makan balik bilik siap2. Kul 11 cmtu weols checkout. Ingat nak mandi kat WetWorld tapi tak jadi. Malas pulak! Nak pegi icity waterworld tu lagi la xberbaloi. Confirm2 la aku ngan papa kena mandi tempat kids. Lain la kalau ada family lain. Hoho.

K la, till then!


Bai!

xoxo

6 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

semakin meriah i-city skrg..=D

Amanda Suria said...

Bestnya...dia dah sampai i-city dah...akak jer x sampai2 lagi hajat nak bawak anak ke sini...sendiri dah pergi dah...

Mila Ahmad said...

I-city dah meriah sekarang tapi tulah bila dah jadi tumpuan semua kena bayar huhuhu...

Fiza Rahman said...

Tak pernah lagi jejak kat i-city nih.

mama_saly said...

meriah n cantik sgt i-city kn...lg wktu malam2..hehe..

Fifi Nadhrah said...

weh.. pergi tak bagi tau.. aku da 3 kali g icity.. tapi kalau boleh nak g lagi sebelum bersalin!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah