Monday, January 27, 2014

JJCM - Jalan2 Cari Makan & Jalan2 Cuci Mata ;)

SALAM..

Lemau je rasa peppagi Isnin ni. Layan gambar je la ye? Aktiviti Sabtu lepas. Ktorg pegi IKEA. Aku pegi ngan akak aku, abg ipar n anak dorang. Papa gi Kuantan pagi tu. Haa kalau dah gi ikea tu tak sah la kalau tak makan meatball kan?

Nahhh...

Ni aku punya. Ade 14 je. 1 lagi dah selamat masuk dalam perut! Hoho

Danish makan ni..pasta+meatball RM7.50

Kakak Nazurah share ngan abah dia 'Rusuk kambing (ape ke namanya ntah) RM19.90. Sodapp!!

Kakak aku amik meatball jugakk.

 Chicken Wing share-share

Tengok budak 2 orang ni. Sempat lagi begusti atas katil ikea ;')

9 comments:

Zee Suhaini said...

tekak ni dok ngidam gak ciken wing ikea..ntah biler nak pegi..biler pk ramai tu yang malas skit..

Roha said...

wahh hari isnin ni..mmg ramai para blogger dok tayang makanan..betambah rasa lapaq pulak..memula BW nurul,nasi paprik,pi terjah zee,lala sos tiram..sini pulak meatball pulak..urmm sedap sampai terliuq dibuatnya..:)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Kalau pegi ikea mmg wajib kan makan meatball nie.. sedap tuh!!! Huhuhu

Umi Qi said...

Umi Qi peminat setia meatball ikeaaaaaaa....huwaaaaaaaa saje tau bg umi qi terliur pagi2 nih hehehhehhe nak belanja walid QI ar weekend nih hehehe

syawalsimpsons said...

adoi lama sungguh aku tak mai sini weiii

nana kimie said...

wah,pandainya danish makan sendiri ye pasta&meatball:) nak sikit boleh??^^

p/s: salam kak,utk jawab survey tu akak g dekat earn poitns...then klik je mana2 iklan yang ada....jawab semua tau kak,mudah je soalan dia....pastu nak tambah point lagi akak share pasal whohaa ni kat fb/blog/twiter or etc...ajak diorang sama2 register:)

::EIDA:: said...

erkk.. terliur ptg2 gini tengok meatball.... huhuhuu

Fifi Nadhrah said...

da lame tak g makan dekat ikea..

Beauty Fatimah said...

wah.. best nya.. semua makanan nampak sedap.. pernah gi ikea, tak pernah pulak makan kat situ.. hehe..

anak2 semua comel je.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah