Thursday, January 9, 2014

GIVEAWAY 1ST BIRTHDAY MEMORY BY MOMMYAIDA

Assalam.

Masa baca blog Farah tadi, hati ni meronta2 nak join GA ni. Hikhik. Gedik kan. Lama dah xjoin GA.

Ok, aku pertaruhkan gambar ni! Masa besday Danish tahun lepas.


Disebabkan mommy aida xletakkan syarat utk bg bape gambar, so kegedikkan aku bertambah untuk bg 2 gambar. Haha! Ni lagi 1.

Tema Party : Merah (walaupun ade yang derhaka tak pakai kaler merah. Haha ;p)


Aku xletak pape harapan. Kalau dapat, alhamdulillah..tu rezeki. Kalau tak dapat xpe, aku xmajuk pun ngan mommy aida ;') 

Tapi korang tolong doakan aku sampai dapat ye! Hikhok!

Ok jom meriahkan GA ni. Klik Mommy Aida ok?

4 comments:

~MommyAqilMedina~ said...

Salam kenal dear..Tahnk u sangat-sangat sudi join GA aida ni..InsyaALLAH kalau ada rezeki,boleh menang nanti..Gambar tu menarik sebab penuh dengan kasih sayang..crowd pn ramai!mesti Danish happy..Red theme lagi..Suka!Selamat berjaya ye dear...

syawalsimpsons said...

gud luck

Fifi Nadhrah said...

moge berjaye!~ amin..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wahhhh dah join ek.. gud luck tau.. sengit nie.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah