Friday, January 3, 2014

Celebrate Birthday Danish @ Taska

Assalam.

Petang semalam aku sempat celebrate Birrthday Danish kat taska. Balik sejam awal, terus gi taska. Kat taska cikgu dah orderkan Mihun Goreng, masak nuggets n french fries. Pree je. Sebab memang time minum petang dorang.

Boboiboy!! Yeahh..Seperti yang dijanjikan dari birthday tahun lepas!

Hoho..tengokk tu muka eksaited tengok candle.


Ni kawan2 yang sama kelas ngan Danish.

~Mama in action~
"Blow the candle sygg"

Ok..kita potong kek pulak.


Alahaii...Kesian tgk budak2 ni makan ramai2. Camni la agaknya Danish. Sobs. sobs. sobs.
Cikgu kata, memang kena suap sorang2 kalau tak kemana hala kang.

Alololo..comei kan budak ni? Mata besau. Tak tau nak panggil menantu ke apa. Korang tengok la ni :

v

v

Hahaha. Amboii..bukan mahen ko ye dikk. Suap menyuap.

Sesi interbiu menantu satt. Ahaks!!
~Ciss ada hati ko kan, skali mak dia kejar tgk gambar ni, tak cukup tanah ko lari~
Hahaha

 Yang kiri ni Afwan (xtau spelling cmana) Danish slalu sebut nama dia bila tanya "kawan kat skolah sapa?" "Afwan, Iman, Alia, Cikgu" Selama ni aku ingatkan dia main sebut je, rupanya BETUL! Haha!

"Alahh. Orang nak amik gambar time tu la plak nak minum"

 "Peace sayangg"

 Sebelum kawan balik, bagi goodies dulu.

Last but not least,

Mama sayang adik..
Adik sayang mama..
Mari kita bersayang-sayangan..
Hahaha..
Bole camtu? 


10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happynya kanak2

syawalsimpsons said...

seronok dier sambut bufday kat taska tu yee...izz dah tukar taska dah...hopefully ok la kan

::EIDA:: said...

alolololo.. happy besday!! mestiii budak2 kat taska tu kemain seronok dapat makan kek kan... syok!

umi alya said...

Hepi bday Danish, seronoknya budak2 tu dapat makan kek

Umi Qi said...

Danishhhh!
Umi Qi nak nyanyi lagu besday kt danish boley? hehheheh pandai diaaaaaaaa sekarang tiup lilin....mmuahhhhhh syg dia...comey sgt mcm mama dia :D

Mila Ahmad said...

Amboi-amboi comey kemain la awak nie...

Fifi Nadhrah said...

weh.. da sambut besday danish!~ nak kek..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Happy Birthday Danish.. semoga menjadi anak yg soleh.. =D

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...
This comment has been removed by the author.
kastari multimedia said...

salam kenal kak
mari berbagi biar anak tambah pintar :-)


https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah