Wednesday, December 18, 2013

# Wordless Wednesday # Surprise


TQ sayang for the lovely surprise u gave. Really3 appreciate.

Ngengade kan. Kata nak gi gym la bagaii. Cakap je la nak pi cari hadiah. Bole kite pi cari sesama. Haha! Anyway TQ again sayang..

Kronologi :
 
# Aku selsema plus sakit kepala dah bape hari dah. Malam tadi papa kata nak kuar gi gym. Aku pun ok je. Buat keje umah sket sambil2 tengook Amarra Batrisya. Lepas makan ubat, 'flat'.

# Tak terjaga langsung masa papa balik. Tengah wassap pun bole tetido.

# Papa kejut tanya dah semayang belum.

# Kugagahkan jugak bangun walaupun kepala beratt sgt.

# Masuk toilet, kuar je tgk dah ada benda ni atas katil.

# Kena kelentong je la kira. Kata nak gi gym tapi gi tempat lain. Bohong sunat xpe! Asal boleh bawa bahagia. Hahaha!



 


5 comments:

Zee Suhaini said...

Heppy belated annivesary...
lomatik tu siap ada bunga ngan cekelat..
moga berkekalan hingga ke akhir hayat..

btw, zee follow sini sekali yer..

Fifi Nadhrah said...

nak seketul!~ lepas dapat supprise.. excited tak jadi tidur kan?

Fifi Nadhrah said...

khamis da oii..

adrianna syaz said...

Romntiknya..slam kenal..sya folo blog dalila..jika sdi,snggh ke blog sya ya ^_^

Fifi Nadhrah said...

weh.. update la.. aku da rajin update ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah