Monday, December 23, 2013

Selesai Sesi Review

Assalam.

Alhamdulilla sesi review tamat dengan jayanya! Harini dah ada kat opis seperti biasa. Pagi dok sibok settlekan claim, sempat jugak BW korang. Gambar dr bahagian dah ada, yang dlm nset xtransfer lg. Tak sempat up entry. Macam kena wat byk je entry sebab banyak aktiviti. =P

Kalau korang tak nak baca pun xpe, aku still nak masukkan jgk sebagai tanda kenangan =')

 Gambar dr ig, dengan caption "taklimat cum dinner cum holiday"

Kalau ikutkan jadual memang packed gilos. Tapi sebab dapat pegi ngan family, ok la sket. Tapiii sian kat papa la kena layan karenah si bujang tu. Nasib shopping mall sebelah je.

Ok la. Petang kang la update. Bye~

 

3 comments:

syawalsimpsons said...

pakej 3in1 kan...baguih ni

Nurzakiah Hanum said...

great

Cik Puan Rara said...

wah senang lah include sume skali.hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah