Tuesday, December 24, 2013

Sesi Review cum Dinner cum Holiday Part 1

"Bismillahirrahmanirrahim"

Macam yang aku penah citer kat sini, sini dan sini (Wahhh..banyaknye link) Hahaha! Dah sedia maklum kat entry2 yang lepas aku pegi kali ni bawak 2 org hero tu. Sebab xjauh kan, lagipun cuti kot. Sian Danish (-,-)

Date     :  20 - 22 Disember 2013
Venue  :  Hotel Summit, USJ

Program bermula petang Jumaat dengan Perlawanan Bowling anjuran Kelab Bahagian ktorang. Oh ya. Sebelum terlupa, ingat semalam nak review hotel tapiii memandangkan gambar dah tak de, tak dapat la! *nanges* Tapi siyes wehh. Bilik besau, ada coffee table, study table (utk wat keje sebenarnya), dalam bilik air ada bathtub. Hotel toiletries dapat sabun, syampoo, lotion, sewing kit, comb, teeth brush, shaver n cotton bud pun ade kaw! Lebih sket la dr biasa. 

Ok, aku sampai kul 3 lebih terus checkin. Kul 5 start bowling kat sebelah je, The Summit Subang, USJ.

Balingan perasmian oleh Puan Pengarah.

Wahh..skema sgt kan ayat entry kali ni. Haha. Ok2 teruskan.

Keceriaan kumpulan hijau. Kumpulan aku leteww.

Nampak tak yang paling kiri skali tu? Tu la aku. Poyo je. Gaya je lebih tu pdhal byk je yang masuk longkang. Hahaha! Aku main kan memang utk masukkan dalam longkang. Ape ada hal?! Haha.

Sesi bergambar lepas selesai. Pemenang urusetia umumkan masa dinner esoknya.

Cuba cari kat mana aku? (-__-)

Yeaahhh...!!

Kumpulan Hijau

 Kumpulan Biru

Kumpulan Merah

Kumpulan Kuning


Sebelum ni ktorang dah penah buat dah. Bole baca sini. Tapi masa tu ngan puan pengarah lama. Sekarang dia dah sambung blajar tu yang korang tengok pengarah baru ktorg xde baju kelab bahagian. 

Malam tu bersambung plak ngan sesi ice breaking. Lebih kepada suai kenal ngan pengarah baru ni. Ok la. Aku nak kuar lunch. Nanti aku sambung balik.

TQ for reading this entry!

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

syawalsimpsons said...

sambil kursus sambil bowling kan

Umi Qi said...

hAppeninggggg!
Sungguh meriahhh tgk...hahah suka tgk gelak tawa puan pengarah tuh ye....byk juga kumpulan ek...hebat!

Fifi Nadhrah said...

untung la bhgn ko.. bhgn aku habiskan duit bawak 22 ke atas je.. tu pon kene bantai.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah