Tuesday, December 10, 2013

Design Photobook

Assalam.

Wahh..skang ni petang2 baru nak update. Up pun xde org bace pun kan? ;'(

Hakhakhak. Bajet je kann. Dari pagi sebok design photobook. Pergghhh. Ni baru satu. Tu laa..tamak sangat amik sampai 4. Skang terkial-kial nak wat. Nak termuntah la jugak tengokk. Tapi sebab pree sayang la kan kalau tak wat. Kugagahkan jua~

Akhirnya selesai jugak. Yang satu ni utk birthday Danish awal tahun dulu. Ada aku up kat sini. Yang lagi 3 tu belum fikir lagi. Tak pe. Slow2. Sebab expired thn dpn kan. In Sha Allah misi berjaya! Haha.

Ni antara page dalam photobook tu. Aku x la kretip, main tepek je.

2 comments:

mama ila said...

bestnye dapat free eh..hihihi... gambar hannani pun ila lum print apa2 lagi...sedihhh

::EIDA:: said...

huwaaaa ida baru siap satu je! huuuu~ masak mendesign.. hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah