Wednesday, June 10, 2015

# Wordless Wednesday # Dating Berdua

Assalam.


Wiwiwi. Bukan senang tau nak kuar be2 skang! Kuar pun asyik dok ingat anak. Ahaks! Mak2 sangattt. Ni gambar Khamis minggu lepas masa ktorang serbu Sogo beli barang2 utk anak2. Anak2 antar taska, so takde la risau sangat. Ktorg je amik cuti semata nak ke cni. Sogo kan ada S Card Day. Berbaloiii sgt2 beli. Muuuraaaah sgt. Ecececeh. Sangattt ko! Haha. Yang tu nanti aku update ye.

Lepas balik Sogo terus amik anak2 bawak gi jalan kat De Pulze, Cyberjaya. Ni shopping mall baru kat Cyber. Banyak jugak yang menarik kat cni. Restoran fastfood pun banyak. Sempat la masuk supermarket kat ctu, Jaya Grocer. Ya Ampun! Mahal benor. Terus kuar balik. Yang update kat Smart Shopper tu macam tipu je. Hek! Aku tak nampak pun apa yang murah. Ok la, lupa pulak tajuk wordless. Dah panjang pulak aku bebel. Ok bai! 
 

6 comments:

saly said...

Amboi ila.. sweet je..hihi.. btol tu ila sekali skala best gk kuar berdua tu..

Diana Rashid said...

awat tak pi tengok wayang sekali..heheheh

Julia Johari said...

Smart shopper tu pun julia tak guna dah...rasa cm tak betul pun ada...wahhh ada mall baru buka di cyber jaya ye...jaya grocer mahal ek...ok noted...sweet tau korang keluar berdua...comelllllllllll

Suziey Ahmad said...

salam:) singgah sini dan follow..feel free to visit mine;)
salam perkenalan..

♥TheOnlyFarah♥ said...

Sogo nk raya nie mesti la sale kaw2... Bestnya kalau dekat.. Nk jugk serbu.. Nk naik train laju la pi sana...hehehe

::EIDA:: said...

bila lagi nak detim kann sekali sekalaaa heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah