Wednesday, November 11, 2015

# Wordless wednesday # Teaser Bayou Lagoon WaterPark


Aci idok nak wat teaser je dulu sementara nak pilih2 gambo, nak edit2 gambo ni. Hihi. Ramai lagi tak yang cuti lagi arini? I is jeleszz yuuu! Cuti banyak lagi tapiii nak simpan untuk tahun depan ;D. Gambar atas tu, 1st time bagi Darwish mandi pool. Memula macam tekujat jugak. Lelama, ehh suka benorr dia. Nanti update lain ok? 

-Tata-

5 comments:

Julia Johari said...

Syoknyaaaaaaaa anak beranak pi holiday kt Bayou...juju tak sampai lg sini walhal dari tahun lepas nak pi tak pi pi lagi hahahha aci dok bagi dalila dulu pi baca review baru pi nanti hehehe...wahhh cpt2 update...

syawalsimpsons said...

bestnya lahai holiday

saly said...

Aloloo.... bestnya darwish mndi tu.ralit n happy dia.. hihi ..best kn gi holiday kt bayou lagoon..cpt2 ila update

PinKy MoMMa said...

tak sbr nk pi melaka bln 12 ni..pot anak anak suka haruslah swimming pool ekekeke

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Happy n rilek je Double D kat dalam pool tu..esp adik..macam dah nak tidur je gayanya..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah