Friday, October 16, 2015

Takwim Cuti Sekolah 2016

Assalam.

Mencari-cari masa yang sesuai utk holiday? Nahhh aku sharekan takwim cuti skolah utk tahun 2016 amik dari KPM. Semoga dapat memudahkan korang! Untuk aku, memang akan reject awal-awal la time cuti sekolah ni. Anak kecik2 lagi bole la holiday time bukan cuti sekolah. Tapi ke manakah? ;DDD
 Kalendar Cuti Umum Malaysia 2016


Cuti Negeri 2016




Jom plan holiday! Ngeh3

Sumber :  Kementerian Pendidikan Malaysia
*Tertakluk kepada sebarang perubahan.




9 comments:

Jueliza Jamani said...

hehehe sama lah kita.. dah siap buat planning dah..

Diana Rashid said...

betul..kalau anak kecik lagi jangan la pi masa cuti sekolah..anak pun tak selesa..kita pun rimas..ramai sanagt..lagipun time cuti sekolah harga jadi berganda la

Elya Roza said...

yeay..dah boleh start planning nii..hehehe...
nanti ramai collegue rebut cuti dgn org..haha

saly said...

Dah nk akhir tahun..hihi bleh lah planning tahun dpn. Kak saly dah lama x holiday huwaa ..nnti la insya Allah senang boleh gak tu.cari masa yg sesuai.yg pastinya kene time cuti2 skolah

Julia Johari said...

hahhahahha mcm tau2 je kan julia pun reject bercuti time school holiday...anak2 memasing kecik2 lg...nanti dah sekolah barulah geng mak2 anak darjah satu baru up jadual school holiday hehhehe

nak pi mana pun tak tau lah dalila...dengan jerebus teruk...bikin rasa malas nak pi jauh2...dok dlm msia je lah dlu

♥TheOnlyFarah♥ said...

Wow kelendar holiday 2016 dh keluar..heee.. :p

safurara said...

best gila!

::EIDA:: said...

ida senyum panjang tgok kalender niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. yeayyyyyyyyyyy

Julia Johari said...

hmmm selagi anak tak sekolah, makanya kalender mak keje kena ikut hehhehehe...tak tau nak pi mana lagi...tp bulan depan dh ada short trip dekat2 je hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah