Tuesday, January 27, 2015

Saya dah bersalin ;')

Assalam!

Alhamdulillah. Nak bgtau, aku dah selamat melahirkan seorang lagi putera pada 15 Jan 2015 di Hospital Putrajaya. Bayi seberat 3.03kg (ok, yang ni tak tipu, memang sama dengan abg Danish!) selamat dilahirkan pada pukul 12.14 pagi. Emergency czer lagi hokey! :'(

Nanti aku citerkan detik2 mencemaskan tu kat cni. Ehh..ehh..nape skema sgt ayat ni kan? Kah3. Ok3. Arini ari ke 13 aku berpantang. Memang tak sempat betul nak update pape. Nak BW ape tah lagi. Ya ampunnnn! Maaf yer! In sha Allah akan diusahakan. 


Nahh..banje gambar 1st baby lepas kuar dr perut.

Alhamdulillah. Hari ke 6 baby dah didaftarkan.
Adam - Nama Nabi
Darwish - Yang Warak

Semoga kamu terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh ;')

10 comments:

saly said...

Alhamdulillah... tahniah ila..comey bb..hihi kt sama sulong n kdua boboy.apepun slmt bpntang ye ila..salam pluk cium tuk bb comel.mmm sedapnya bau bb..nyummy..

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Diana Rashid said...

Tahniah..jaga diri baik2..jaga baby baik2..selamat berpantang..:)

nor nazliana said...

tahniah comel baby boy dia..

♥TheOnlyFarah♥ said...

Alhamdulillah dah selamat semuanya..tahniah dali la. . Comey baby Adam Darwish.. =D

Julia Johari said...

Mama dalila...julia dah baca semua komen mama dalila tau...rajin yer blogwalking hihi terima kasih ye mama dalila...rajin betul dia update dlm pantang...guna bloggeroid ye...alahaiii comel yer baby...nak preggy la hehhehe

Fifi Nadhrah said...

comeynye adik danish wei.. bestnye bau baby.. aku ni susah.. kalau tengok gambar baby.. datang sindrom nak beranak.. hahaha..

::EIDA:: said...

yeayy yeayyy syukur dah selamat....... ida mmg dah agak mesti ila dah bersalin senyapppp jee. tu yang dok tanya kat ig HAHAHA

Zee Suhaini said...

alahai comeynya baby..tahniah dalila..selamat dah sumernya..geram plak tengok baby kecik..geram nak tiomm pipi..

Syira Lokman said...

alhamdulillah..comelnyaaaaaaa ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah