Wednesday, January 7, 2015

# Worless Wednesday # Chicken Floss

Perghhh.. lama giler takde entry WW. Padahal bukan susah sangat pun. Tepek gambar! Dah siap! Settle!! Hikhikhik. 

Nahh.. Floss dr Bread Talk yang lahaiiii..lembut nak mamps* Hekhekhek.

Aku tergoda bila baca blog kak neena anuar citer pasal roti ni. Alhamdulillah. Lepas tengok, aritu ternampak la pulak Bread Talk ni baru bukak kat Alamanda (sebelah Cold Storage). Tapi masa tu tak sempat nak masuk tengok. Kali ke 2 n 3 pegi roti ni habis. I is frust! Tapi akhirnya dapat la jugak merasa. Yummmyy sangattt. Dah la lembut, sedap pulak tu. Nanti korang try yer! RM 3.80 je.
 

11 comments:

syawalsimpsons said...

tak penah aku try lagi...tp nampak aritu., nampak lembut..boleh la cuba

Diana Rashid said...

suap sikit..heheheh

Asmin Fahmi said...

Salam perkenalan...

AYuNG said...

nmpak menggiurkan...
=)

haha...makanan...makanan...

~aSHa~ said...

fuhh mengoda makanan ni masa hujan2

aishah nin said...

Tengok roti tu je sedappp!! Perut terus kreeekk! kruukkk! hihi

::EIDA:: said...

memang sedap! dia ada dua perisa kan. yg pedas sikit tu ida suka hehehhehee

saly said...

As'salam ila...hihi lama x sgah.nampak sgguh mggiurkn j roti tu.. ila bila due..bln ni kan.. akk harp smoga dik ila dpermudahkn sglanya..amin..

Fifi Nadhrah said...

wei.. bread talk tu da dekat 10kali aku g.. haha.. teman meq cari chiken flos jugak la.. aku beli roti almond je.. sedap jugak..

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Wahh sedapnyaa..memang nampak gebu gilaa..nanti nak try!hehee

♥TheOnlyFarah♥ said...

Pernah makan.. tak tak kena ngn tekak farah..ke kedai tue buat tak sedap..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah