Friday, January 2, 2015

Happy 3rd Birthday Adam Danish



Happy Birthday my sweet darling
♥Moga sentiasa berada dibawah lindunganNya
♥Moga menjadi anak yang soleh
♥Taat perintah Allah & mamapapa
♥Moga terus membesar dengan sihat & cerdik
♥Tak lama lagi nak jadi abg, so tak leh nak manja2 sgtttt lagi ;')
♥Mamapapa sentiasa doa yang terbaik utk abg Danish
♥Semoga menjadi insan yang berguna & dapat banggakan mamapapa satu hari nanti
♥Love you to the moon n back


# Sori tahun ni mama xdapat buat pape utk abg. Kite makan kek je ptg ni. Tahun depan kite celebrate ngan baby skali.
# Baby tak nak share birthday ngan abg ke? Ehhh..ehhh..hahaha



9 comments:

Diana Rashid said...

Happy birthday Adam..:)

Hana Syed said...

Happy birthday adam!

wa said...

Happy birthday Adam...

mieyza said...

hb abg adam! btw tq singgah blog kita.. a'a dah beso pun anak dara kita..kikiki

Etuza Etuza said...

selamat hari lahir untuk adik comel ni..

::EIDA:: said...

peace! hehe ~ happy besday adam!

saly said...

Happy bornday abg danish.. smg jadi ank yg soleh buat mama papa ya.. kiss skali..muahh..

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Happy Birthday Abg Danish..semoga jadi anak yang soleh dan bijak dunia akhirat ye sayang..Amin!

♥TheOnlyFarah♥ said...

Happy belated birthday Adam Danish..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah