Friday, October 3, 2014

Selamat Hari Raya Aidiladha

Assalam.

Hadoii.

Sambungan entry sebelum ni pun tak siap2 lagi. Entah bape kali, taip, masuk draft, taip, masuk draft. Tak sabar nak cuti dah kot. Ok la. Mggu depan update pasal tu ;')

Korang balik kampung raya ni?I balik kampung papa Danish je. Makabah balik perak. Raya yang bese2 je. Tak de beli baju raya pun. Hekhekhek. 

Buat yang balik, berhati2 di jalan raya. Tak yah laju2. Nanti sampai jugak. Ehh..ehh..jem tak agak2 kali ni? Raya puasa aritu aku balik Perak kemahen jem gilos jalan. Ok la korang, gambar ni wat tatapan korang. Bai.

Selamat Hari Raya uols!



13 comments:

Kakzakie said...

Pandailah kambing berselfie - senyum lagi hihi...

Selamat Hari Raya Aidiladha dari kakak.

syawalsimpsons said...

selamat hari raya aidiladha

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya aidiladha

Hasliana Md Saad said...

Selamat Hari Raya Korban! Kak Kep dan family di Qatar akan beraya esok. Ikut tarikh kerajaan Saudi ☺️

::EIDA:: said...

kohkohkohkohhh siap selfie sebelum kene korban. kalau dia tahu die nak kene korban xde makne nak selfie.. kekkekeke ~

Miz Eija said...

Salam aidiladha... comel kambing selfie hihi..

salam perkenalan dari eija ^_^

Diana Rashid said...

saya pun tak de beli2 baju raya ke apa..buat kuih pun tak..raya kat kampung suami..meriah raya kat kedah..sampai malam orang masih bertandang..kalau ratya kat kampung saya di perak biasa2 je raya haji ni..selalunya tak meriah..masak pun makan sendiri je..hehehe

Julia Johari said...

Julia tak balik kg suami thn ni...raya kt umah abah mama ju je kt gombak...jimat duit tol segala bagai hehhehe...amboiii pandai kambing selfie hahahhahah

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Salam Aidiladha buat awak sekeluarga..=D

Fifi Nadhrah said...

aku pon pakai baju raye puase hari tu.. macam tak sempat nak prepare.. mai la jumpe aku..

Azhafizah Md Nor said...

kalau raya memang balik kampung kan..baru meriah

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Salam Aidiladha Ila..Semoga segala pengorbanan kita diterima oleh Allah..Amin!

aRz MoHa said...

pandai ya selfie dulu hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah