Monday, September 29, 2014

Scan Adik Baby #24 Weeks

Assalam.

Ehem.

Alhamdulillah. Tup tap tup tap dah 24w @ 6 bulan usia kandungan. Setakat harini checkup sume ok. Hb cantekk aje. 13++. Cuma uri je last scan aritu kat bawah lagi. Tapi rasa sekarang macam dah naik sebab dah jarang rasa sakit kat ari2. Cuma bila terlampau kenyang, sakit kat pusat je. Hikhik.

Petang ni ktorg nak gi teropong baby. Ihiks. Nak wat 3D/4D. Klinik dah survey. Dah banyyaaakk pun review dr blogger2. Ada yang puas ati, ada yang x bape nak puas hati. Mintak2 time aku scan nanti ok la. Mood doc pun ok la wlupun dah petang2. Takut doc dah letih, baby tutup muka sket, doc dah malas nak layan. Pelisss baby, jgn malu2 macam mama ok? Hahahaha.

Ok, nnt esok aku update ye cmana n kat mana aku scan. Harap2 dapat membantu sesapa yang tgh mencari2 tu. Bai korang.

Sori. Gambar takde kena mengena. Time ni Danish demam. Papa bawak gi klinik. Risau sebab demam lama sangat. Kat Putrajaya ni musim denggi. Tapi alhamdulillah Danish takde pape. Sekarang tggl batuk+selsema je.



11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala cianya demam
apa pun alhamdullilah scan ok kan

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Alahai kesiannya abang Danish demam..Hopefully cepat sembuh..Haih tak sabar nak tau gender adik baby Danish..hihih..nanti review ye klinik tu..hehee

saly said...

Hihii ingatkn abg danish duk tengok adik dia dlm skrin scan.. rupany demam...alahai cian danish..dh lega sgt kalu bab uri tu kan ,hrp2 ila dpt bsalin normal nnti..amin..

Diana Rashid said...

baru2 ni ada saya baca kat facebook ,katanya adalah lebih baik pergi scan detail dari scan 3d tu..saya pun ak inagt dah apa benda scan detail bagai tu..tapi katanya scan 3d ni cuma untuk tengok baby je..kalau scan detail untuk kita tahu dalaman baby tu,.macam ada penyakit ke apa..sorry kalau silap sila betul kan..:)

Fifi Nadhrah said...

kejapnye dah 6 bulan!~

Fifi Nadhrah said...

kejapnye dah 6 bulan!~

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alhamdulillah...semua baik2 jer...=D

Julia Johari said...

Danish cepat sembuh ye...sedih auntie tgk kamu melepek je...huwaaaaaaa nak teropong adik bb syok yer

::EIDA:: said...

eh eh 6bulan da? alahai cepatnya masa berlalu.... ila dah tahu ke jantina baby? weeee~

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah mommy n baby sihat

aRz MoHa said...

wah waktu scan ni lebih kurang kenangan manis buat ibu ibu mengandung la kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah