Monday, September 15, 2014

Teaser | Cuti-cuti PD

Assalam.

Hai korang. Ada yang cuti tak arini. Iols sedih. Cuti dah tggl 10 ari je. Ingat nak c/f banyak sket thn depan.

Cuti korang pegi mana? Yeah. Akhirnya dapat jugak aku pegi PD sabtu lepas. Dari awal mggu papa dah ajak. Nak bagi Danish mandi laut katanya. Kitorang main terjah je pagi Sabtu tu. Memang tak de book mana2 hotel. Takut jugak sebenarnya cuti sekolah kan. Takut hotel full+mahal. Tapi Alhamdulillah..memang rezeki kitorang dapat bajet hotel yang SUPERB best. Siap ada swimming pool lagik. Weehuu! Berbaloi-baloi. Nanti aku update ok?

Blanje gambar budak ni dulu. Dari rumah sibuk nak mandi laut, dah sampai hotel tengok ada swimming pool terus nak terjun.








8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

nazura arifin said...

Seronoknye tgk Adammm..

syawalsimpsons said...

PD kat mana ni..macam best ni

::EIDA:: said...

oklah tu pd.. ida kerja je isnin lps hukhukhukhuk

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

best2.. =D

~Aida@Mommy A&M~ said...

Hotel BEST!!hehee

Julia Johari said...

Best sgt hotel bajet ni wpun main terjah je...julia pun suka terjah kadang2...mmg rezeki korang la...sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa yg amat

Azhafizah Md Nor said...

seronoknya bercuti kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah