Friday, October 17, 2014

Shopping Barang Baby

Yeah.

Arini ade jualan kat bawah opis. Sempat la cuci mata cari barang2. Tak masuk 7m lagi dah excited. Over tak i? Ihiks. Ok la kan, beli sket2 takde la terasa sangat sebab pikir due bulan 1, so ada dalam 3x gaji lagi utk beli barang adik baby. Pfffttt. Nebes pulak tetiba!

Tungku baby, face towel n bedung

Tungku baby tu RM12 dapat RM10, face towel Rm15 dapat RM12 n bedung tu RM15 dapat RM12. Sume aku mintak tawar. Hak3. Berjimat cermat tu penting! Selagi bole ok? Bedung tu sebenarnya blanket baby. Tadi ada je jual bedung moden tapi aku macam tak reti nak pakaikan. Macam tesekat je kaki baby kat ctu. Tungku baby memang nak kena beli lain sebab Danish punya dulu ntah mana aku letak. Yang tu dapat free je dulu sebab beli Set Pantang Nonaroguy. Kali ni macam nak tukar set pantang lain. Towel face brand Carter's tu ada 8pcs. Kain lembut n ada yang bercorak.


Buat masa ni, tu je yang beli dulu sebab minggu depan aku ada target nak beli benda lain kat My Dear Warehouse Sales. Nanti aku update pasal tu ok? Bai.

8 comments:

Zee Suhaini said...

tiap kali nak bersalin tiap kali tu la nak kena beli lain..hohohooo biase la pelupa kan..kadang bukan lupa pon tapi yang takleh nak recycle buat ape simpan ye dok..

dah scan ke jantina adik danish??

Diana Rashid said...

ha ah..beli sikit2 gini nanti tak la terasa sangt duit mengalir keluar..

saly said...

Time beli brg baby paling sronok kan ila..hik3..akak mmg suke.nk msuk 4 pun mcm fisrt lagakny..tungku baby bru je beli 4 hr yg lps.rm10 gk..tlewat br t'ingt bende alah yg 1 tu..:)

::EIDA:: said...

ape salahnya eksaited kanns. hehehehe.......

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

bESTNYAA..dah start shopping barang baby..aida esok baru nak shopping sakan..dah nak masuk 8 months..pon tetiba nevess..hihihi..tapi face towel tu murah la!jeles nya dapat semua murah..hihihi..aida beli tungku baby hari tu pun RM12..huhuhu

aRz MoHa said...

baru baca entry ini. rasanya dah bersalin agaknya time saya komen ni...
apapon semoga semuanya selamat

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Semua tue antara benda penting yg wajib beli kan..=D

aIEn said...

salam jumaat & salam singgah =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah