Thursday, October 23, 2014

Free Sample & Beg Galas Drypers

Assalam.

Dah lama sangat dah peram entry ni. Dah sebulan lebih dah kot dapat beg galas ni. Beg ni dapat bila register Drypers Baby Club. 

Beg galas LadyBug

Danish bukan main suka galas.

Untuk free sample ni pulak dapat dalam 2-3 minggu lepas kot. Danish wat masa skang ni pakai size L lagi. Tapi untuk free sample ni aku request size XL. Saja nak try ok ke tak. Tapi macam tak sesuai lagi kot. BESARR. Melayut pulak bila pakai. Takpe la. Bole simpan dulu. Ingatkan aritu nak upgrade size kat dia tapi tak sesuai lagi.





Dapat 2 pek. 1 pek ada 2 pcs.


Korang bole register kat sini yer! Tapi beg galas tu terhad untuk 50,000 yang mendaftar terawal je. Jom daftar! Bole kumpul point.

Untuk free sample bole klik sini

Setakat ni, Drypers je yang ok ngan Danish. Haa.. lagi satu Mamypoko tapi agak expensive bole buatkan poket rabak. Hak3. Dulu Danish pakai jugak Mamypoko tapi bila dah try drypers n ok ngan dia terus pakai sampai sekarang. Korang penah dengar pampers dari korea yang setanding Mamypoko tu? Ada link? Klu ada tlg bg kt cmmnt pelisss. Aku macam penah terbaca aritu bila google tak jumpa pulak.

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Mila Hilas said...

ni link org yg jual pampers korea tu..

https://www.facebook.com/pages/Ayu_Man-Pampers-Korea/836439983062522

p/s : sy penah gak isi utk beg galas dan pampers tu dh lama da..tp xdpt2 pn.huhu :-(

Diana Rashid said...

Mikhail pun dah dapat beg tu..comel..

::EIDA:: said...

wahh free manyak syok! heee~

aRz MoHa said...

saya pun dapat jugak....benda free isi jela terbaik tu

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Wahh bestnya semua orang dapat free bag ni..dah la comel..berbaloi mintak kan..hehe..macam aida tak guna drypers so macam taknak lah mintak..hehee

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

CoMel jer.. farah baru try satu brand diaper nie..so far mmg terbaik..murah gila tapi kualiti terbaik.. nnti sat nk share kt blog..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah