Friday, October 10, 2014

Salam Jumaat

Assalam.

Hai. Dah Jumaat?

Cepatnya rasa kan? Ye la. Isnin kan cuti. KEMALASAN update blog semakin menjadi2 skang ni. Update je malas tapi aku rajin BW korang tau. Hikhikhik. Rasa macam nak join GA. Tapi mampukah? Kalau nk bw n komen tu aku tak kesah sgt. Suke je. Yang malasnya nak update blog sendiri ni. Dah banyak sgt dah cite tertangguh. 

Haii la RAJIN. Mari la kemari. Bila la mood nak datang ni. Nak citer pasal scan 4d aritu, tapi cd bole pulak tetggl kt umah. Sume gambar n video ada dalam tu. So minggu depan la ye? Kalau rajin aku tepek skali sume citer dalam 1 entry. Sonang. Kan kan kan.

Ok la korang. Selamat berhujung minggu~~

Petang ni balik umah mak. Yeahh~~

9 comments:

Zaza Abdul Latif said...

kadang2 RAJIN tu datang tak terduga.. tiba2 je datang RAJIN.. hehehe

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat

Azhafizah Md Nor said...

Salam Jumaat..kena rajin selalu kak..hehe..selamat pulang ke kampung..have a safely journey :)

::EIDA:: said...

hikhkhik betul2. ila memang rajin BW heee ~

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

huhuhu..aida pon diserang penyakit Malas ni..bila nak pulih tah?agaknya pembawakan baby kot..hehee..Tak sabar nak baca entry 4D tu..cecepat update tau..

**Thanks ye Ila pasal tips elak jaundice tu..akan aida elakkan tapi tula aida memang darah O so doctor kata memang tak dapat elak.. huhuhu...redha..hihihi

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alaaa jgn la malas2 laling..Cepat2 seru mood rajin tue masuk balik yer..=D

Momma AA said...

dear... cepat2 update entry & uploadkan gambar 4d scan tu... :)

Fifi Nadhrah said...

mane cerite scan? hihi..

aRz MoHa said...

Salam jumaat. tapi singgah hari isnin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah