Wednesday, August 27, 2014

# Wordless Wednesday # Adam Danish 2T 7B

SALAM

Lamanya tak update pasal anak bujang aku sorang tu. Nanti dah ada adik baby lagi la jarang update pasal Danish (mintak2 tak la) Alhamdulillah. Dah 2 tahun 7 bulan dah. Cepatnya masa berlalu. Dah nak jadi abang dah pun. Suruh orang panggil dia 'abg' tapi dia biasakan diri dia sendiri 'adik' lagi. Manja tu jgn cakap la. 

Sian Danish. Banyak video yang dh hilang.Rasa macam ada save kat pc opis ni tp carik2 tak jumpa. Lgpun aku tukar pc baru. Takut tak tersave. Untuk mengelakkan video2 dia hilang camtu je, baik aku letakkan kat sini. At least ada la bukti, aku tak bahagi2kan kasih sayang. Ngeee.



10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning

saly said...

hehe tk sabar danish nk jd abg ya..dalila due bile ye,dh wape mggu

Nurfaezah Abdullah said...

semoga slmt melahirkan nnt ye kak ^^ fae pun lama dh tak update blog :l

Umi Nazrah said...

salam singgah. boleh jugak upload kat youtube. login guna gmail dan create account. lagi mudah untuk akses dari hp jugak ^_^

Fifi Nadhrah said...

walaupon ko dah tau.. aku tetap nak bagitahu.. aku tak boleh tengok video ni.. past kat wasap boleh?

Diana Rashid said...

nanti dah ada adik depan mata pandai le ngaku diri tu abang...kan??

::EIDA:: said...

eh eh mana video nya???

jemput singgah since bloglist ida buat hal, terpksa tepek sini,
http://www.idabaharum.com/2014/08/laman-grill-kajang.html

~MommyAqilMedina~ said...

Alahaii.sayu je..memang perasaan nak dapat adik memang cenggini kan..mak emosi sangat..tapi insyaALLAH tak berbagi kasih..cuma aida tetap rasa anak 1st adalah kekasih hati sangat..sayang semua anak tapi anak 1st tetap special..hehee

Diana Rashid said...

Pandainya..tau jugak dia tu adik..anak saya nak masuk 2 tahun,tanya mana adik,dia sendiri pening tak tahu siapa adik..hahah

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

danish tak puas bermanja lg la tue..nanti mesti jelos kt adik dia..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah