Tuesday, August 5, 2014

Salam Lebaran 1435H

SALAM.

Selamat Hari Raya ke-9 korang!

Hekhekhek. Jadik la kan dr xdo. Haha. -Ni statment orang bersalah! Sian aku tgk blog ni terbiar tak di jaga. Kemalasan melanda. Korang dah start keje? Ke ada yang cuti lagiii? Bestnyeee lahaiii yang cuti lg tu. Raya sakan naa. Aku dah start keje semalam dah tapi semalam bz sket. Arini baru dapat bw. Nantikan kunjungan aku ke rumah korg ye.

Selamat Hari Raya dr kami sekeluarga
-Ikhwan, Dalila & Danish-

Maaf andai ada catatan yang mengecikkan hati korang, menyinggung perasaan n menyakitkan hati korang. 0-0 yer.

# 1st time ni blanje gambar raya. Ig n fb pun tak masukkan lagi. Raya ni aku upload 1 gambar ni je..

Tadddaa..

#SupportGAZA

8 comments:

Zaza Abdul Latif said...

Cantik theme korang biru tahun ni.. comel sangat.. selamat hari raya mama danish :)

Khai♥Rin : anies said...

wahhh serba biru gituuu

~MommyAqilMedina~ said...

Sejuk je warna biru ni..nampak soft..sukat tengok!selamat hari raya Ila..

Diana Rashid said...

amboi..lawa baju..:)

Julia Johari said...

Cantikkkkk ye mama danish...biru laut tuh segar mata julia tgk...danish rindu auntie tak...lama x jupeeeeeeee

Nad MamaZN said...

selamat hari raya! :)

Azhafizah Md Nor said...

salam syawal..wah tema raya biru ye..

#supportgaza #prayforgaza

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Selamat Hari Raya & Salam kosong..kosong yer dear..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah