Tuesday, July 28, 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1436

Assalam.

Masih belum terlambat utk kami ucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri" kepada semua. ;p

Baru 2 hari masuk keje lepas puaaasss cuti raya! Wahaha. Nampak macam seronok kan cuti panjannngg. Tapi aku bukan cuti sesaje. Taska tutup! Terpaksa la mak korbankan cuti mak! Huhu. Sebelum raya tak sempat nak buat ucapan raya sebab tghari dah ca-alif-"but" (hahah). Semalam pulak masuk je keje dah bizi ngan jamuan raya bahagian. I is pasrah~

Dikesempatan ni aku nak ucapkan Selamat Hari Raya kat korang pembaca blog ni. Maaf andai ada tulis aku yang menyakitkan hati korang. Tak lupe jugak andai ada komen2 aku kat blog korang yang menguris perasaan korang samada sengaja atau tak. Maaf maaf maaf. Harap korang dapat maafkan kekhilafan ini. Sedih pulak. Aiseyyy. Mekasih jugak kat korang yg sudi2 singgah n komen kat blog picisan ni wlupun aku jarang2 update. Lebiuuuu.

Till then.
xoxo


7 comments:

Mila Hilas said...

sm gak la dgn sy...terpaksa cuti panjang sbb taska tutup hehehe....

Nieyl said...

Singgah sini..
Selamat hari raya..
Selamat kembali bekerja =)
Jom singgah my blog http://seindahcerita.blogspot.com/

Zee Suhaini said...

selamat hari raya ila..

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
hi singgah sini
sory hr nie bz x sempat nak BW

nor azman said...

Slmt hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

♥TheOnlyFarah♥ said...

Selamat hari raya buat dila sekeluarga... Kosong kosong tau... Cantik color tema raya dila sekeluarga...:)

saly said...

Maaf ila msih blom tlmbat.. slmt hr raya buat ila srkeluarga.. maaf jg dipinta jika ade salah silap tutur bicara,,tsalah komen.. hii.. apepun smga syawal thn ni mberi seribu keindahan buat ila ..0-0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah