Tuesday, July 14, 2015

Macam~macam Cerita!

Assalam.

Siyes. 

Mood ke laut. Dah nak raya kan. So mood raya dh mula masuk sikit2. Banyak benda rasa nak share kita citer lump sum je la ye? Hohoho.

 Dapat d.i.y kad raya yang super cute dr fifi. Yeehuuuu. Tapi i dipaksa utk reply. Kejam. Dengan tangan yang kaku ni aku turutkan jugak. Haha! Ntah apa jadi tak tau la. Siap dapat pakej skali ngan bubur lambuk lagi. Yummyyy! TQ fifi ;')

 Bila tekak nak western, tapi nasik tak leh nak tinggal jadilah menu ni masa iftar ke 25. Lamb chop+nasik!

 Masa hari yang sama buat lamb chop, aku buat jugak masak lemak cili api telur itik+belimbing. Memang nampak pelik, tak kena! Tapi balunn je la. Ada aku kesah? Haha.

 Korang raya mana?Bila balik kampung? Tahun ni turn kampung papa d plak. Kami mengamalkan sistem gilir-gilir. Tahun lepas dah raya Perak tahun ni raya N9 la pulak. Khamis dah start cuti. Ok la. Aku malas nak leter panjang2, korang bukan baca pun kan? Sume dah mood raya tu. Ucapan raya esok la ye? Haha. Bai.

* Jumpa entry depan utk citer Solid Food utk Darwish.

4 comments:

AinAthirah Anuar said...

Sedap la masak lemak cili api telur + belimbing buluh Yum!

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaa

LYAfrina said...

yumm..yumm...sedap tu..

Salam Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin

♥TheOnlyFarah♥ said...

Kreatif kad raya fifi...hehehe... Kalau lamb Chop Makan dgn nasi kosong pun dah terangkat dila...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah