Monday, July 6, 2015

Menang GA Mega Raya by AZhafizah

Assalam.

Bulan lepas aku ada join GA Mega Raya bu Azhafizah (klik). Isnin lepas fiza dah umumkan pemenang. Alhamdulillah, rezeki! Aku tersenarai dalam 13 orang yg menang tu. Rejeki..rejeki..rejeki Ramadhan.

 Link aku yang ke 74.

Yeayyy. Ni bukti aku menang. Hihi.

Ikutkan ni kali ke 2 aku menang GA yang penah aku join. Yang sebelum lagi belum ada entry lagi. Elok tersimpan dalam draft. Hiks! Semalam balik umah mak, tengok hadiah dari fiza dah sampai. Weee..suke sangatttt.

1 shawl, 1 tudung bawal, 2 brooch. Siap ada kad raya dari fiza. TQ fiza! Akak sukee sgt. Shawl santekkk. Tudung bawal RANIA, my peberet bawal ever! Sukee sebab tak lembik sgt mcm butterfly. 2 brooch tu kiutttt sgttt. Suke3! TQ lagi skali fiza!

Uols kalau nak hadiah bole ke blog azhafizahdotcom ok? Fiza ada sediakan hadiah utk top commentor tiap 2 bulan sekali.
 

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Wahh bestnya..tahniah Ila..hadiah pun best..memang berbaloi..hihi

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..yeay selamat sampai :)

tudung bawal tu memang best pakai kan. Terima kasih kak for your supports!

misz sheyla said...

tahniah...ingt dpt kad aje/...

Mila Hilas said...

tahniah

::EIDA:: said...

wahh tahniahhhhhhhhhhhhhhhhh.. ida kalau masuk GA sokmo xpernah luck HAHHAHHAHHA

saly said...

Wahh bestnya.. alhamdulillah ilaa menang gk.. kak saly org last ucap tahniah..hihi.. tahniah ye adik ku.. rezeki ramadhan.. mcm kena je hadiah tu dgn ila..tudung bawal tu..

Aniey Yusoff said...

wahh...bestnya dapat hadiah free..br nak berjinak join GA hihi

sue said...

tahniah..syoknya banyak dpt hadiah best tu

♥TheOnlyFarah♥ said...

Tahniah dila!!! Lawa Shawl ngn tudung bawal tue...

Cikna said...

Tahniah, bestla dpt Pakej hadiah tu semuanya berkaitan dgn raya....;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah